Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mogoče sem mal zgrešil temo, samo se mi ne zdi potrebno odpirat nove teme. Kako v apple store spremenit jezik iz Nemščine v Angleščino? Mene ni motilo punco, pa moti. Telefon je kupljen pri Simobilu.
Mislis AppStore... Ta je privzeto v anglescini... oz. je odvisen od iTunes racuna... edino, ce si se mogoce prijavil z nemskim ali avstrijskim naslovom ...
iščem en program, po možnosti free, ki je sposoben igrat youtube playliste. Ker jeben Youtube APP (ta od youtube, ki je zdaj po iOS6) ne zna igrat playliste po vrsti, torej continous playback. Poleg tega ne zna igrat v ozadju.
En program, ki se mu reče Jasmine sem sicer zloadal ampak mi praktično nobenega videa ne odpre (youtube has restricted the feeds for this video).
Youtube v ozadju dela, če greš na mobilno stran v safariju. Ko zapreš safari sicer prekine. Samo lahko potem nadaljuješ predvajanje tako, da v task managerju s prstom potegneš desno. Prikžjo se kontrole za zvok in predvajanje. Ko daš play, se nadaljuje predvajanje zvoka iz videa.
V iBooks lahko iščeš po pdfjih in epub.Ostalih formatov ta applov zastonjski app ne omogoča, tako da rabiš za .doc in ostalo kaki microsoft office app.
Maš pa copilota zastonj (navi brez glasa), pa v samem appu potegneš dol east europe pack oz. pazi da izbereš pack, v katerem je Slovenija, ker lahko izbereš samo enega.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.