Uporablja kdo te slušalke?

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
kupi raje kak SENNHEISER, dajo dosti več muzike za svoj denar, vsekakor pa za dober zvok pozabi na razne slušalke brez žice, modulacije poberejo svoj davek.

AndrejSk

Pripravnik
10. avg 2007
82
0
6
Jst jih mam že cca. pol leta....
In bom tko reku...Za moje pojme so odlične, vsaj kar se zvoka tiče...
Je pa res, da me moti, da me začnejo po dveh urah poslušanja konkretno bolet ušesa...
Tko da....Razmišlam o prodaji in nakupu nečesa bolj udobnega....

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik bluub pravi:
kupi raje kak SENNHEISER, dajo dosti več muzike za svoj denar, vsekakor pa za dober zvok pozabi na razne slušalke brez žice, modulacije poberejo svoj davek.

Se popolnoma strinjam. Sicer sem sam imel drugačen model Logitechovih slušalk, žičen, vendar so končale v smeteh. Kvaliteta zvoka sicer ni bila tako slaba, kvaliteta izdelave je pa na dnu. Ko se mi je nekaj pokvarilo, sem jih razdrl in ugotovil, da imajo žice, ki so debele kot lasje in podobne zadeve. Sedaj imam Icemat Siberia in so neprimerno boljše, tudi bistveno bolj udobne.

Aja, pa ne kupuj slušalk na USB vodilu (te imajo lastno zvočno kartico, ki je živa žalost).

AndrejSk

Pripravnik
10. avg 2007
82
0
6
Kok se pa zvok sliši ven iz teh slušalk, sam namreč iščem take, da se "navzven" čimmanj sliši in moti okolico...

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Uf, to pa ti ne bi znal povedat, ker je velika razlike ali imaš slušalke na ušesih (to zaduši zvok za druge poslušalce; v tem primeru ti ne znam povedati glasnosti), ali pa imaš slušalke na polni glasnosti na mizi. V slednjem primeru je zadeva kar glasna.