Uporaba e-asistenta v OŠ

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik philips pravi:
Meni se ukinitev pisane pisave tudi zdi nesmiselno. Itak se zdaj že bistveno manj naučijo, kot so se pred recimo 10+ leti, ne vem zakaj bi ukinili še eno dokaj trivialno stvar.
. nisem preprican, da te tule cisto razumem: sedanji otroci se v OS naucijo manj kot tisti pred desetimi leti?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Točno tako, obseg in zahtevnost snovi se praktično iz leta v leto zmanjšuje. Malo si poglej recimo kakšna državna tekmovanja iz naravoslovnih ved iz danes in recimo 10, 20 let nazaj
wink-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Verjetno je to bolj priročno za tiste starše, ki jim otrok ne pove vsega kar se dogaja v šoli.
Kakšno je vaše mišlenje?

Moje mišljenje je, da niti ne rabiš vsega vedeti kar se dogaja na šoli. Tudi naši starši niso, pa smo zaradi tega splavali (tudi ob kakem felerju, ki smo ga zatajili).

Dokler stvari potekajo v nekih mejah normale me ne zanimajo zadeve kaj preveč. OK..res da je OŠ razmeroma nedolžna, a na splošno meni ni, da bom otroku visel za vratom in ga buzeriral za vsako malenkost. Na koncu - > dolgi rok (do konca šolanja) - je važno samo...je naredil/ni naredil? Logično da bojo vmes vzponi in padci.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.779
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
ksz ocena se ne izve predno pride otrok dam, ravno zato je vnaprej programiran zamik in tudi prfoks ne vpiše ocen takoj.

Problem otrok zdaj je pa itak bolj v starših, pa tudi na alterju so taki, ki grejo v šolo in zagovarjajo mulca preko vsake okusne meje. Ne moj otrok pa že ne....takega ne poznam, to pa ne, ni nikoli! Ko bi videli, koliko je težav s prebavo, želodcem, stresu, slabim počutjem, potem se bi res zamislili nad zdravjem slovenskih otrok.
smirk-1.gif

Starši so bolj za skloftat kot otroc.

aplauz.gif