Univerzijada MB

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Eno vprašanje za vse, ki imate informacije glede zemljišč... ste to že prijavili policiji oz. tožilstvu?
Imate morda kakšne dokaze za to, kar govorite (javen je tako prostorski načrt kot zemljiška knjiga in je manipulacije, kot jih opisujete enostavno dokazati).

Kolikor je meni (iz medijev) znano so že vsa zemljišča od občin ali pa od države, ki je zavlečevala prodajo/predajo občinam.

Ampak, če ste že toliko obveščeni (pametni) glede tega pa dajte zabijte žebljiček na glavico in potegnite relevantne podatke (dokaze) na plano.

I

Izbrisan uporabnik #488

No, pa saj ni potrebno spet tako reagirati, če se je tudi tu omenilo iVana. Dvigni malo nivo komunikacije.

Pismo sem omenil zato, ker je bilo danes omenjeno na televiziji in sicer tisti tip iz Švice ga je omenil in nihče ni govoril o krivdi iVana, čeprav se bo o tem še tudi očitno govorilo. Glavni razlog je recesija in to da gre za nezanimivo zadevo in povrhu še v Mariboru, katerega prestolnica organsko ne mara.

Jaz sem pismo praktično brez komentarja objavil, tu je pa link.

http://www.maribor2013.eu/si/mnenja/predsednik-vlade-republike-slovenije-v-casu-kandidature

Ivan ni kriv v tej zadevi, preprosto nimamo denarja.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tis pravi:
Eno vprašanje za vse, ki imate informacije glede zemljišč... ste to že prijavili policiji oz. tožilstvu?
Imate morda kakšne dokaze za to, kar govorite (javen je tako prostorski načrt kot zemljiška knjiga in je manipulacije, kot jih opisujete enostavno dokazati).

Kolikor je meni (iz medijev) znano so že vsa zemljišča od občin ali pa od države, ki je zavlečevala prodajo/predajo občinam.

Ampak, če ste že toliko obveščeni (pametni) glede tega pa dajte zabijte žebljiček na glavico in potegnite relevantne podatke (dokaze) na plano.

Govori se da so zemljišča legalno kupili znanci šerifa. Imeli so seveda notranje informacija.
To bo odkrival Svet na kanalu A, tam so mojstri zemljiške knjige in katastra a ne.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
No, pa saj ni potrebno spet tako reagirati, če se je tudi tu omenilo iVana. Dvigni malo nivo komunikacije.

In kaj sem narobe napisal? Tudi stavek o blodnjah drži kot pribit.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Govori se da so zemljišča legalno kupili znanci šerifa. Imeli so seveda notranje informacija.
To bo odkrival Svet na kanalu A, tam so mojstri zemljiške knjige in katastra a ne.

Govori se... le da bi se zameglilo sranje, katerega je ob projektih EPK in Univerziada delala pretekla vlada.
Naj dokažejo, pa bo Duplečan takoj letel.

Zokiju so po taki teoriji npr. že dokazali šmuglanje z zemljišči, pa so ga ovce nagradile z 38 sedeži v parlamentu. Sam tako nisem prepričan - gre za dvoličnost ali kaj hujšega?

I

Izbrisan uporabnik 474

Podatke o prejšnjih univerzijadah sem našel na spletu v nekem dokumentu, kjer je bil povzetek vseh univerzijad od leta 2007 naprej - tako zimskih, kot letnih. Pa tega dokumenta več ne najdem, pa da se ubiješ. Bom še iskla, ni vrag, da ga ne najdem.

Grem iskat...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:

Mimogrede, glavno da so Atene dobile en kup športnih objektov tam davnega leta 2004, ki jih stežka vzdržujejo, krediti za ta projekt, imenovan Olimpijske igre v Atenah 2004, pa so pokopali državo. Posledice te olimpijade pa nosi tudi Slovenija...

seveda olimpijske igre 2004 so krive za 300 miljard primanjkljaja...prevec zurnal beres

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Tu se govori o Univerzijadi, jaz sem dal le primer za OI v Atenah, ki so bile tudi eden od vzrokov za zapufanost Grkov... Je bilo kar precej miljard v kratkem času. Pa če nimaš denarja za vzdrževanje objektov, moraš vzet kredit. Pa še en, pa še en...
Še mnogi drugi vzroki so pa za drugo temo. Pa saj veš, nekaj tu, nekaj tam, pa se na koncu kar nabere...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Saj zaradi teh podatkov so pa Italijani odstopili od kandidature za OI 2020... Edino odgovorno in pametno.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
Strosek olimpijade je drobtinica v celotnem grskem dolgu. Njim se je dobesedno skisalo ko so prevzeli euro, ki so ga vidli v prvi vrsti kot varovalno mrezo, ce bi slucajno padli. To da so si ob olimpijadi privoscili se komplet podzemno zeleznici v atenah, ki je brezplacna, je samo lep dokaz na kak nacin so si oni zamislili olimpijado

jabi

Zelenc'
20. feb 2012
29
0
1
Citat:

Murkec spet se ti Ivanček prikazuje......... bolnik number one...
hysterical-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

D_K

Guru
24. sep 2007
3.080
852
113
Pa sej se vse te prireditve organizirajo zaradi enih lobijev, ker več se dela več se lahko pokrade. Ko se pa menja mandat pa se jim lahko slabko hebe, ogovarja pa za to doben ne.

Nazadnje urejeno:

jabi

Zelenc'
20. feb 2012
29
0
1
Citat:
Dvigni malo nivo komunikacije.

Murkec, si spet mamile žrl...........
Spet ivan a.....

ker pacient.. ni je teme, ki jo nebi svinjal.......

Nazadnje uredil moderator:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
In to rece bolnik ki je v enem.dnevu sproduciral 26 postov gnoja. Kaj je vseh 50 modov na dopustu?

jabi

Zelenc'
20. feb 2012
29
0
1
mene bolj skrbi, da jih nekdo lahko vsak dan... tolko...

če je njemu dovoljeno, bo pač vsem..... ane