Ga imam od oktobra 2018 in nisem še zamenjal baterije, kakor izgleda, bom moral prej daljinca zamenjat, ker ga je tamala pogrizlaHvala!
Ja, golazen je še meni skenslala naročilo. S tem da so me še bolj zajebali kot tebe. Takoj ko sem prebral kaj se ti je zgodilo sem jih kontaktiral in povedal tvojo zgodbo. Pa mi je en nesposoben debil zagarantiral da bo šlo zagotovo ven. No teden pozneje spet vprašam kaj je in seveda naslov ni eligible. Rekel da so jim per več dnevi sporočili iz centra od koder pošiljajo. Moral sem jih pa sam dodatno konktaktirat da sem kaj izvedel. Daljinec je pa še razprodan v celi evropi. Golazen nesposobna.
Res pa je samo IR
Še nov ni, je obnovljen. Pa taka cenaKaj pa čez lužo? 150€
Amazon.com: logitech Harmony Companion All In One Remote Control for Smart Home and Entertainment Devices (Black) (Renewed) : Electronics
Amazon.com: logitech Harmony Companion All In One Remote Control for Smart Home and Entertainment Devices (Black) (Renewed) : Electronicswww.amazon.com
Meni je tamau uničil One daljinca in sem zdele boj razpizden kot takrat. Ta Švedska strani nima dostave sem. Daljinec je tudi na švedskem amazonu pa ne pošiljajo sem. Ne morem verjeti kako nedosegljiva roba so postali tej daljinci.
Pa si naroči v Nemčijo na C&M ali Mailboxde.Meni je tamau uničil One daljinca in sem zdele boj razpizden kot takrat. Ta Švedska strani nima dostave sem. Daljinec je tudi na švedskem amazonu pa ne pošiljajo sem. Ne morem verjeti kako nedosegljiva roba so postali tej daljinci.