Umrl TOŠE PROESKI

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Matr, a tale makedonc je bil Einstein? Tito? Al zakaj je tolk ultra pomemben? Bolj kot ne se tu vrti denar, raja, ki prebira rumene cajtnge pa seveda nasede vsakemu naslovu. Ravno danes nekje prebral kako so bepopovcu prideredil neko festo in bli razocarani nad obiskom. Spet je na racun solza nekdo hotel zaluzit, sicer pa mulo RIP, ampak tako pomemben pa ni bil, vsak dan jih umre ogromno in ne dobijo nic, zakaj? Ker niso slager pevaci?
crazy1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Matr, a tale makedonc je bil Einstein? Tito? Al zakaj je tolk ultra pomemben? Bolj kot ne se tu vrti denar, raja, ki prebira rumene cajtnge pa seveda nasede vsakemu naslovu. Ravno danes nekje prebral kako so bepopovcu prideredil neko festo in bli razocarani nad obiskom. Spet je na racun solza nekdo hotel zaluzit, sicer pa mulo RIP, ampak tako pomemben pa ni bil, vsak dan jih umre ogromno in ne dobijo nic, zakaj? Ker niso slager pevaci?
crazy1.gif

Jest bi dodal samo še tole: a je še kakšn Toše Proeski umrl v zadnjem tednu? Ker če ni, prosim, dejte nehat s tem.
R.I.P. in konec.
crazy1.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ce se kdo ni pozabil nanj...

Izsel je njegov nov single, nimam kaj reci kot svaka mu cast, sky was the limit. Naj pociva v miru.
frown-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Res je bil prva liga...kadar tkol kej vidim od njega, vedno žalostna ratam...čist preveč ga je blo škoda vzet iz tega sveta.
srce-1.gif

Btw...kakšna naša missica bi lahko malo poslušala njegovo angleško izgovorjavo.
zmaga.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Res je bil prva liga...kadar tkol kej vidim od njega, vedno žalostna ratam...čist preveč ga je blo škoda vzet iz tega sveta.
srce-1.gif

Btw...kakšna naša missica bi lahko malo poslušala njegovo angleško izgovorjavo.
zmaga.gif

Ne samo angleško, žal bi se lahko učile tudi slovensko od njega.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
bil sem enkrat na njegoven koncertu... v Križankah... toliko energije ne najdeš velikokrat... plus cel koncert se ti zdi da sta s Tošetom na ti.... popolnoma nič vzvišen...

o misicah pa ne bi... vse misice na svetu ne dosežejo 1% njegovega glasu...

Vsi ki pa ste bili v Križankah... Nothing else matters... mislim da bi mu še pevec Metallice čestitu...

lp

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Večkrat še komu zaslišim, da ima za gsm melodijo nastavljeno njegov komad "Moja", drugače pa so ga radiji že kar pozabili.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Jebiga, je umrl, ni ne prvi ne zadnji. V nedogled vrteti njegovo pesmico pa je absurdno. Ja nismo 15 let stare deklice.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Jebiga, je umrl, ni ne prvi ne zadnji. V nedogled vrteti njegovo pesmico pa je absurdno. Ja nismo 15 let stare deklice.
Saj takrat ko je bil še živ, so tudi redko kdaj zavrteli kakšno njegovo. Ko je umrl, je bilo njegovih 30 dni slave ("Moja" najmanj 5x na dan na isti frekvenci), sedaj je pa tudi to pozabljeno.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Zdaj skušajo prodati še ostale nespesnjene pesmi, pa kao da je bil pripravljen njegov nov album. Jaz rečem temu, zaslužek na račun njegove smrti.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Zdaj skušajo prodati še ostale nespesnjene pesmi, pa kao da je bil pripravljen njegov nov album. Jaz rečem temu, zaslužek na račun njegove smrti.

Pripravljal je album za tuj trg v angleščini in takrat je bilo rečeno, da naj bi bil skoraj končan.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.