Umrl France Bučar

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik kegelj pravi:
Bil je kritičen do vseh. Tako, da tisti ki ga zmerjate z rdečuhom nimate veliko pojma, še manj pa pietete.
Inteligenten, pronicljiv, prevdaren in tudi zabaven.

Brez pravega naslednika.
Naj mu bo lahka slovenska zemlja.
Pa čim prej se naj z lahko zemljo pokrijejo tudi še ostali živeči pripadniki KNOJ v letu 1945-46, kajti le ti so krivci za večino kosti ležečih v 500+ množičnih grobiščih.

PS- ko se mu pridružijo še kolegi v komunistični ideologiji, lustracija ne bo več potrebna.
Uff tega pa nisem vedel. No sedaj mi je jasno, zakaj se je Janša včlanil v partijo. In pisal prožnje da ga vzamejo med komuniste.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Zakaj se sploh oziraš na tepca? pusti ga, naj bluzi svoje blodnje.
Resnica peče, na rdeče peče in skeli
evil.gif

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.235
1.014
113
Nič ne peče resnica, peče to da tolk trotov hoče spremenit resnico. Vidijo tuje grehe ne vidijo pa svojih.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik wilburxxx pravi:
Nič ne peče resnica, peče to da tolk trotov hoče spremenit resnico. Vidijo tuje grehe ne vidijo pa svojih.
Je laž, da je bil keta 1945 v KNOJ?
Je laž, da je KNOJ bil zadolžen za likvidacije?
So laž kupi kosti?

Če ni sam direktno sodeloval pri pokolih je bil v središču dogajanja in bi vsaj lahko pomagal odkriti komunistične zločince kateri so dejansko klali. Kdor prekriva zločine je enak zločinec kot tisti, kateri jih je storil.

PS- ja, zato peče, na rdeče peče.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
722
101
43
Hmmm... Čudno!

Nekoga, ki je celo svoje življenje deloval na način, da mu je res težko očitati pristranskost, koristoljubnost ali preračunljivost želiš na vsak način očrniti.

Nekoga, ki se je po svoji volji ali pa po tujem ukazu znašel med domobranci braniš in zagovarjaš brez vsake razumne distance.

Nekoga, ki je hlepel po vplivnem položaju v totalitarni "stranki" in pošiljal prošnje za ponovni sprejem v to "krdelo" predstavljaš kot vzornega demokrata...

Imaš ti vse relacije dobro razčiščene??

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Je imel kar jajca, ko je leta 1988 v evropskem parlamentu zahteval, da Jugoslaviji prenehajo dajati kredite. Se še spomnim kakšno razburjenje je takrat bilo doma.

Ni mi pa jasno, zakaj je kot tak demokrat šel klečeplazit pred ljubljanskim mafijcem. Kolikor vem, dementen ni bil...

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
722
101
43
Tisto mislim, da je bila odločitev na osnovi premalo informacij, v osnovi pa je bil namen dober... Izogniti se večji nesreči.
Mislim, da ga je ob spoznanju celotne slike, to žrlo celo življenje ker, se mi zdi, da tistega spodrsljaja ni nikoli javno komentiral.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Hmmm... Čudno!

Nekoga, ki je celo svoje življenje deloval na način, da mu je res težko očitati pristranskost, koristoljubnost ali preračunljivost želiš na vsak način očrniti.

Nekoga, ki se je po svoji volji ali pa po tujem ukazu znašel med domobranci braniš in zagovarjaš brez vsake razumne distance.

Nekoga, ki je hlepel po vplivnem položaju v totalitarni "stranki" in pošiljal prošnje za ponovni sprejem v to "krdelo" predstavljaš kot vzornega demokrata...

Imaš ti vse relacije dobro razčiščene??
Slovenci živimo v laži že dolgih 70 let. Mar moramo v laži živeti še naslednjih 70?
Le kako lahko očrniš nekoga, če o njem poveš preverljiva dejstva
stupid-1.gif

PS- bil je član KNOJ leta 1945. Kasneje ga je Maček vzel v svoj ožji krog ljudi. Prišlo je do spora me komunisti in so ga v sedemdesetih izključili iz partije. Od takrat je sodeloval pri osamosvojitvi Slovenije (57 št. Nove revije...). Bil soavtor ustave, prvi predsednik parlamenta...Ni dovoli lustracije. Na stara leta se je znova zbližal z nekdanjim predsednikom CK KPS Kučanom. V procesiji je šel prosit rojenega tujca, da naj prevzame vodenje Slovenije (kar je osebno zame veleizdaja Slovencev!).

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Ti pa si tele-x.

Rojen tujec??? Preveri njegov rojstni list in nato še svojega. V isti državi rojena in vzgojena. A boli?

btw. Jankoviæ mi je tako ljub kot Janša. Nič bolj, nič manj. Da jima namenim glas, bi mi morali odstranit 3/4 možganov.

Nikoli nisem razumel tiste Bučarjeve podpore. Pripisal sem jo demenci. Morda se motim.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
O podpori Jankoviču- verjetno je mislil, kot vsi drugi,ki so ga volili, da lahko kaj spremeni na državnem nivoju. Ampak, Zoki se je pokazal nedorasel politiki, ki vlada okoli parlamenta. Vseeno so povezave in lobiji močnejši in se je raje umaknil..ampak ne "Murgeljski lobiji"..

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Ti pa si tele-x.

Rojen tujec??? Preveri njegov rojstni list in nato še svojega. V isti državi rojena in vzgojena. A boli?

btw. Jankoviæ mi je tako ljub kot Janša. Nič bolj, nič manj. Da jima namenim glas, bi mi morali odstranit 3/4 možganov.

Nikoli nisem razumel tiste Bučarjeve podpore. Pripisal sem jo demenci. Morda se motim.

Po tvoje lahko sedaj pripeljemo nekega Makedonca ali Bošnjaka ali ... rojenega pred 24.6.1991 in ga postavimo za predsednika države ali parlamenta, saj je bil rojen v isti državi kot Jankovič
stupid-1.gif

PS- le kaj bi na Hrvaškem rekli, če bi jim pripeljal kakšnega Šešlja ali v Srbiji, če bi jim pripeljal kakšnega Tačija
hysterical-1.gif

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Sej si slišu kaj je reku Jelinčič o Titu, mama je bila Slovenka, oče je pa lahko katerikoli papak, ergo Tito je bil Slovenec. Isto z Jankoviæem.
Zato malce več spoštovanja do naših sorojakov.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Sej si slišu kaj je reku Jelinčič o Titu, mama je bila Slovenka, oče je pa lahko katerikoli papak, ergo Tito je bil Slovenec. Isto z Jankoviæem.
Zato malce več spoštovanja do naših sorojakov.
Kaj je rekel Jelinčič je nepomembno. Pomembno je, da se državljanstvo prenaša po očetu in ne po materi.
Če gremo po tvoji dikciji potem bomo med aktualnimi politiki našli kar precej tujcev, saj so potomci ne slovenske matere in slovenskega očeta.
stupid-1.gif

PS- pedofilski trinog broz pa je bil itak ta pravi Slovenec, kateri ni znal niti besede slovensko.
hysterical-1.gif

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Meni je najbolj pomembno kar pravi naša legenda Zmago Jelinčič Plemeniti. Kaj je pa med aktualnimi posranci me pa ne briga (samo, da sta legenda Zoran Jankovič tako imenovani zoki in druže Tito naša).

fingers-in-your-ears.jpg

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Aja pa še nekaj, da se razumemo, sej trollamo tu? Ker ponavadi imam zelo dober radar za trolle in ti si 98 proc. en izmed njih. Sta pa tudi 2 proc., hm, posebnih. Če si med slednjimi se ti opravičujem (ampak sem bil prepričan kot že rečeno, da trollamo).

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Rekel je , lustracija samo preko mojega trupla, no danes je truplo, lustracija se s petindvajset letno zamudo lahko začne !
Žebelj v krsto svoje politične zapuščine si je zabil na ljubljanskem magistratu kot priprošnik pri jankoviæu...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ampak...trenutno je pogreb in prenos na rtv1....in preko neta ne dela prenos, ker zaradi avtorskih pravic ne smejo prenašat, wtf?