Umor v Mariboru

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
vsakemu se enkrat strga
smirk-1.gif

eni mečejo bombe, eni pač štihajo.

kaj pa veš kaj je naredila ta ženska, da se mu je zamerila?
včasih imajo ženske predolg jezik in sploh ne premislijo kaj govorijo

B81

22. jul 2007
37.708
10.972
113
Nima to veze, noben si tega ne zasluži....
zanimivo res, da noben od dveh ni laufal za njim...pa kje je bil potem nož? v hrbtu ali ga je pospravil tak hitro, da niso videli....morda pa so videli, pa noben ni upam laufat za njim....

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Uf madona! To je bilo vstran od mene kakišnih 200 m,pa sem za to zvedel od medijev.
Tudi jaz mislim,da sta se definitivno poznala.
Na Tezno sem že od rojstva,pa sem mislil,da se je po vsem kar sem že videl in doživel situacija malo umirila. Pa sem se motil zgleda.
rolleyes-1.gif

Kaj vse se je tukaj že dogajalo.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.601
1.128
113
Titograd
Saj ne moreš biti diht za kaj takega
smile-1.gif

Zdaj sem videl naslov, Zupančičeva 19...... super, mama tam živi, pa kar v pritličju, 20 m vstran od tam ko se je zgodilo. Sem pa je šla živeti ker je taki mir
bonk.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Važn da je model že prej štihal (ne do smrti) in spet zdej v torek - ga primejo in pošljejo na psihiatrijo. Bošček ane?
bonk.gif

[censored] ne moreš verjet kaj se vse dogaja pri nas. Kar tako iz prve morilca v psihiatrijo, pa bo spet ene tri leta bonbončke papal pol se bo pa spet mirno šetkal uzuni a kako?
stupid-1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Točno tako, med še stotine drugih motenih osebkov, ki pa nikoli nobenega ne piknejo, ampak samo veljajo za lokalne čudake. Potem pa en primer pomeni, da moramo ne vem koliko ljudi zapreti v psihiatrije (kjer sploh ni prostora za vse)?

B81

22. jul 2007
37.708
10.972
113
Vem za človeka, ki je ženi prerezal vrat, bil mislim da 2 leti na Polju in je danes ok. Jeba.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Kako misliš, da je danes ok?
Jaz bi za tovrstne morilce preprosto spadenal otok sred oceana pa bi jih sam tja vozil pol nej se pa znajdejo pa še mal med sabo pikajo, če majo fetiš. To je to. Ne pa neki tabletke pa ja bogi si revček k si psiho in ujčkat in se pogovarjat z njim cele dneve
rolleyes-1.gif
Če enga fentaš pač nisi za v družbo oz. civilizacijo PIKA

B81

22. jul 2007
37.708
10.972
113
Sranje je, da se človek naredi neumnega, zyebe psihiatra in gre na psihiatrijo. Najprej kako leto zaprtega oddelka, potem leto, morda dve odprtega oddelka in potem papa.
Pa neha tablete jest ali začne kaj spit, pa tablete ne primejo in smo na stari poti.
Taki bi morali recimo enkrat tedensko na injekcijo pomirjeval, da jim da zdravnik. Če ga ne bi bilo, se ga prisilno privede....

Danes ok? Ja nič, službo ima, dosti potuje, sicer je sam.....nič posebnega.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Danes ok? Ja nič, službo ima, dosti potuje, sicer je sam.....nič posebnega.

E vidiš. Tak človk nima kaj delat na cesti. Model je z nožem ubil ženo, in po dveh letih se šetka naokoli. ja haloo?
bonk.gif
A to je vam normalno?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.335
7.389
113
No tle se strinjam s tabo. Gotov je, da je odgovornost manjsa oz je ni, ce se clovek ni zavedal kaj pocne. Ampak vseeno je nevaren sebi in okolici in mu je treba omejit gibanje oz ga nadzorovat do konca zivljenja...

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
pa misliš da imajo psihiatri čas da se ukvarjajo z birokracijo
smirk-1.gif

oni imajo bolj pametno delo za početi

sarcazmoff
bonk.gif