Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nima to veze, noben si tega ne zasluži....
zanimivo res, da noben od dveh ni laufal za njim...pa kje je bil potem nož? v hrbtu ali ga je pospravil tak hitro, da niso videli....morda pa so videli, pa noben ni upam laufat za njim....
Uf madona! To je bilo vstran od mene kakišnih 200 m,pa sem za to zvedel od medijev.
Tudi jaz mislim,da sta se definitivno poznala.
Na Tezno sem že od rojstva,pa sem mislil,da se je po vsem kar sem že videl in doživel situacija malo umirila. Pa sem se motil zgleda.
Zdaj sem videl naslov, Zupančičeva 19...... super, mama tam živi, pa kar v pritličju, 20 m vstran od tam ko se je zgodilo. Sem pa je šla živeti ker je taki mir
Važn da je model že prej štihal (ne do smrti) in spet zdej v torek - ga primejo in pošljejo na psihiatrijo. Bošček ane?
[censored] ne moreš verjet kaj se vse dogaja pri nas. Kar tako iz prve morilca v psihiatrijo, pa bo spet ene tri leta bonbončke papal pol se bo pa spet mirno šetkal uzuni a kako?
Točno tako, med še stotine drugih motenih osebkov, ki pa nikoli nobenega ne piknejo, ampak samo veljajo za lokalne čudake. Potem pa en primer pomeni, da moramo ne vem koliko ljudi zapreti v psihiatrije (kjer sploh ni prostora za vse)?
Kako misliš, da je danes ok?
Jaz bi za tovrstne morilce preprosto spadenal otok sred oceana pa bi jih sam tja vozil pol nej se pa znajdejo pa še mal med sabo pikajo, če majo fetiš. To je to. Ne pa neki tabletke pa ja bogi si revček k si psiho in ujčkat in se pogovarjat z njim cele dneve
Če enga fentaš pač nisi za v družbo oz. civilizacijo PIKA
Sranje je, da se človek naredi neumnega, zyebe psihiatra in gre na psihiatrijo. Najprej kako leto zaprtega oddelka, potem leto, morda dve odprtega oddelka in potem papa.
Pa neha tablete jest ali začne kaj spit, pa tablete ne primejo in smo na stari poti.
Taki bi morali recimo enkrat tedensko na injekcijo pomirjeval, da jim da zdravnik. Če ga ne bi bilo, se ga prisilno privede....
Danes ok? Ja nič, službo ima, dosti potuje, sicer je sam.....nič posebnega.
No tle se strinjam s tabo. Gotov je, da je odgovornost manjsa oz je ni, ce se clovek ni zavedal kaj pocne. Ampak vseeno je nevaren sebi in okolici in mu je treba omejit gibanje oz ga nadzorovat do konca zivljenja...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.