Mah, večinoma te "zvezdice" pridejo in grejo (imajo "rok trajanja") in če nimajo za seboj "mašinerije", jim ponavadi tudi ne znese, posebej še v SLO, ker smo mali. No nekaterim seveda z leti in delom ter vztrajnostjo tudi rata, ma to so izjeme ki kao potrjujejo pravilo.
Najbolje vidiš, koliko je kdo dober na nastopu v živo z bendom (ne na playback). Sem bil kar nekaj let "profi muzičar" in tonski tehnik kasneje za nekaj zasedb na Obali precej časa nazaj, igral v YU cajtih čez mejo celo in mi je takoj jasno, kdo "valja" in kdo ne.
Pa pri današnji studijski tehniki z računalniško podprtostjo, se bogamu tudi v "garaži" da napravit "čuda" iz nekoga. Vsaj kar se tiče zvoka in pesmi. Vse ostalo je danes IMHO bolj na vizuelni podlagi (scena, šminka, osvetlitev, plesalci etc.) Pač Škart je zapljusnil iz Zahoda tudi k nam že nekaj časa nazaj ... Večinoma "muhe enodnevnice" ... Večine se že čez 10 let noben ne bo spomnil ...
... in pa vedno se kdo najde, ki posluša tak škart, ponavadi nekritična mlajša populacija. Saj tudi mi starejši smo znali biti, ko smo bili mladi taki ... pač odraz časa ... Včasih si ponoči pogledam npr. pri Italijanih arhivske 30 ali več-letne posnetke glasbe iz onih cajtov ... včasih je prav zanimiv "flash_back". Bolj "rokerske duše" smo takrat tako glasbo smatrali za škart, danes pa so nekateri komadi skoraj klasika
... vsakemu času svoje ...