Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Jest sem obrnil sliko in se mi zdi, da je Reanult Laguna karavan - prejšnji model
Prav imaš, Laguna je, kater letnik pa pojma nimam.
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Jest sem obrnil sliko in se mi zdi, da je Reanult Laguna karavan - prejšnji model
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Lahko, da bo tebi nekoč ratalo kaj takšnega. Jaz se ne bi smejal tuji nesreči, tudi če je nastala zaradi neumnosti.
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Zgleda trapasto, ampak ce malo pomislis, da te zacne bocno obracat, rukne v tisto goro snega potem tudi prevracanje ni dalec. Je tole veliko bolj verjetno kot pa da pristanes v sosedovem bazenu.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Zgleda trapasto, ampak ce malo pomislis, da te zacne bocno obracat, rukne v tisto goro snega potem tudi prevracanje ni dalec. Je tole veliko bolj verjetno kot pa da pristanes v sosedovem bazenu.
Ampak hitrost je za tak manever morala pa biti precej visja, kot je tam dovoljeno ...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ravno ta tona pa pol je problematicna... Ce bi slo za kaksnega Smarta ali kaksen drug lahek avto, bi se rekel, da se to da... Ce pa bi s takim avtom zategnil rocno in obrnil volan (sicer ne vem, zakaj bi to delal na ravni cesti
Probat pa ne grem...
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
ksz, jz nevem kako vi vozite da vas pri 40km/h odnaša kot da ste na ice rallyu, ker če nimaš ravno obeh rok levih, te nima kam odnašat pri omenjeni brzini, res pa da moraš imeti malce pameti v glavi in ne kar zavijat povprek in misliti da se bo avto enako obnašal kot na suhi cesti.
Takih je ogromno, sem ravno prej gledal na parkingu, pa nikakor mu z zimskimi gumami ni uspelo priti čez 15 cm snega v rikverc. Pa eden stric je komaj v garažo spravil skozi 5 cm snega. Ne vem no, jaz nisem imel nikakršnih problemov prav nikjer. Samo nekateri so res antitalenti za sneg. No, ne samo nekateri, kar precej jih je.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
ksz, jz nevem kako vi vozite da vas pri 40km/h odnaša kot da ste na ice rallyu,