Umazani triki na zmenku

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ah otroc. če je v SŠ potem ne more delat kot študentka, ampak kot dijakinja. doooooooh
bonk.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

joj js tud ne vem kaj naj nardim. sm enga tolk fejst spoznala prek facebooka, pol telefonsko sm najdla v bizi imeniku (valda ma firmo ane) pa sm mu poslala sms, ampak on itak ne ve kdo sm pa kera sm, pa zlagala sm se mu da mam 170 cm pa 45kg, zdej pa me je strah k mam 155cm pa 60kg, pa ne vem kaj naj nardim?

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
ksz

joj js tud ne vem kaj naj nardim. sm enga tolk fejst spoznala prek facebooka, pol telefonsko sm najdla v bizi imeniku (valda ma firmo ane) pa sm mu poslala sms, ampak on itak ne ve kdo sm pa kera sm, pa zlagala sm se mu da mam 170 cm pa 45kg, zdej pa me je strah k mam 155cm pa 60kg, pa ne vem kaj naj nardim?

Slovenetu pošli ZS in mu kaj lepga napiš, morda te usliši
wink-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ja, pa je šlo pri tem za trik? :D
Je šlo. V resnic sem v blato stopu že prej, pa sem ji reku, da sem stopu v blato na poti, ko sem prihajal njej. Samo zato, da je ona pol moje čevlje spucala.

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
378
36
28
Kaka budala ej, to da delaš kot študent ne pomen, da študiraš ampak je sam tak položaj začneš lahka pa pr 16 delat kot študent zdaj mi pa ti povej kdo hod na faks pr 16ih letih ti "biser" inteligence pa dokler nimaš firme škoda, da se oglašaš.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ti biser inteligence se pa prvo nauči brat in potem lapaj naprej. študent ni delovno mesto ampak gre za osebo ki je vpisana na neko visoko/višjo šolo, magisterij... lahko pa delaš PREKO študentskega servisa oz "študenta".
rolleyes-1.gif

katero firmo maš pa ti? kmečka pamet s.p.? mamin sinko d.o.l. ( družba z omejenim lastnikom)?
priden.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kelih pravi:
ti povej kdo hod na faks pr 16ih letih ti "biser" inteligence pa dokler nimaš firme škoda, da se oglašaš.

Zaj nevem kak mate v Lj, ampak pri meni streže punca ki hodi še v srednjo šolo, na napotnico študentskega servisa,...

Mate v rega-landu kaj drugače?
confused-1.gif
Moreš bit na faksu da lahko delaš na napotnico?

Nazadnje urejeno: