Umazani triki na zmenku

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
pretvarjanja noben ne mara. si kakršn si, pa če pali pali, če ne pa ne. iz preprostih zadev, v katerih NAJ bi uživali, delate znanost in sranje.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ti pa nimaš čisto razjasnjenega pojma "pretvarjanje", a?
evil.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jap , samo mešanje megle
wink-1.gif

iskanje sluzbe?
preber kaj sem tam napisal kot pri kupovanju izdelkov...
evil.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Lobiranje, networking, javni razpisi, storitvene dejavnosti, iskanje zaposlitve...itd...itd...

Ne vem če je zastonj napisanih nekaj 10 knjig strokovne literature.

Te zadeve se odvijajo na najvišjih položajih v podjetju. To so tista kosilca, ki jih vsi low-end zaposleni kritizirajo, češ šefe lenari..., s tem pa se prinese večino posla.

No ja ... dejmo dojet, da Američani in Slovenci nismo isti in nikoli ne bomo. Dobro je tudi met nekaj izkušenj iz določenega delovnega področja, preden razglašamo nekaj kar smo prebrali v članku ali knjigi kot sveto.
confused-1.gif

Mislim, da se bomo vsi strinjali, da so osebni odnosi in človekova podzavest take zadeve, kjer ti nobena knjiga ne pomaga, ker smo enostavno tako drugačni ... Sploh pa te ne more človekove psihologije in razmišljanja učiti neka knjiga s področja managementa, ki jo je napisal nek ameriški japi in jo je sposoben razumeti povprečen srednješolec. Mogoče kakšne stvari držijo, v osnovi pa smo si ljudje tako različni, da je nemogoče kar vse vržt v isti koš in jih jebat z nekim kopiranjem gibov in obnašanja.

Če predvidevaš, da oseba s katero poskušaš sklenit nek posel prav tako pozna te zadeve in točno ve kaj delaš, ko kopiraš vsak njegov gib, ti je povsem jasno kakšne so tvoje možnosti, da dobiš posel. Roko na srce, kaj bi si mislil o človeku, ki si te ima za tako neumnega, da misli, da te lahko kupi na tako bedast način??

Neformalno druženje ipd. seveda je pomembno za sklepanje poslov in doseganje uspehov, nikakor pa to ne pomeni, da se moramo predstavljati kot nek drug in igrati nekaj kar nismo, razen, če se zavedamo svoje bednosti in nam je to edina pot do uspeha.
crazy1.gif

Lp

Nazadnje urejeno:

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
hahahahaha ....bedarija...in Smiljan Mori je car
bonk.gif
.

deda sem poslušal v živo in tudi osebno z njim govoril, kao poslovni motivator in sploh oh in sploh...takšni kot je on in tistih 10 knjih katerih praviš da je napisanih na temo marketinga je namenjeno populaciji ljudi z nižjo inteligenco kateri pač niso tako osveščeni kot "boljša" polovica.

Kar se pa trickov tiče glede žensk je pa samo važno da si normaln...ker ženske si dandanes premalokrat rečejo: "waw kakšn ded, z tem se lahka pa res normalno pogovarjam"

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
Kar se pa trickov tiče glede žensk je pa samo važno da si normaln...ker ženske si dandanes premalokrat rečejo: "waw kakšn ded, z tem se lahka pa res normalno pogovarjam"

Kje pa ti živiš? Morš jo najprej hipnotizirat, pol si jo podredit z različnimi psihološkimi metodami in nato opit z močno alkoholno pijačo.

Več pa ne povem.
evil.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Ti pa nimaš čisto razjasnjenega pojma "pretvarjanje", a?
evil.gif

vprašanje je, ali ga imaš ti?

očitno le nisi tok dobra kot misliš da si, če se morš pretvarjat da si človeku všeč.

isto ynos, obnaša se kot da je doktoriral iz zvez, ljubezni... a se more isto pretvarjat da dobi žensko.
hysterical-1.gif

in ja, če neki počneš načrtno ( sem tudi spada mirroring in te zadeve) potem je to pretvarjanje. če tako obnašanje ni podzavestno, potem se pretvarjate.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jah korl. Eni majo takšno eni drugačno taktiko.

Nekateri celo masovno pošiljajo PMje in fehtajo na forumih za MSN.., obenem pa non stop pišejo o svojih močnih stegnih, ter veleumnih pripravah na kosilo ( 1kg piščanca, 500g skute, 4 tune) in izpadnih korakih...., ženske ki pa palijo na to, so tam nekje pri 14 letne, kjer deli zaljubljenost do tebe še z Brad Pittom in Davidom Bechamom..

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Imam razčiščeno,...in ker se nočem pretvarjat raje ne povem osebnih stvari kar enim osebam,..pa saj to že veš....
grin1.gif

Res pa je, da sem to poizkusila,...zdaj ali je delovalo to ali kaj drugega pa ne vem,...vem pa, da je
evil.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
en prijateljski nasvet.

Jaz bi na tvojem mestu, pocakal corla v temni ulici pa ga dal prefookat na hard.
evil.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
hysterical-1.gif
kaj je ynos a te ego jebe? očitno ne dojemaš teme kaj ste počeli danes, da potem to vedno znova ponavljaš. in očitno se po letih kvazi fitnesiranja nimaš s čim pohvalit, pa si potem ostalih fouš. tiste fotke ki si jih videl, so pa samo zato na netu, ker jih je zanimalo ali nakladam ali pa noge kot pravim da jih imam. in glede na to da si starejši cca 4leta, si preklet otročji...

sploh pa kaj se tebe tiče če jz vsem na vseh forumih pošiljam PMje? sej si le jebaæ, pa ne da sem ti taka konkurenca da morš to skos ponavljat?
confused-1.gif

ynos kako patetično od tebe
priden.gif

P.S. lepo da spremljaš moj napredek, vedno sem si želel zvestega oboževalca
cheer.gif

F*CK YOU, IM FAMOUS
cheer.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj pa je tvoj problem? Sem ti mogoče sestro/bivšo povaljal, pa ne vem za to?

Kje pa vidiš problem? Samo svetujem kako se stvari streže.
wink-1.gif
Če se ti zdijo moji načini osvajanja bedni je to tvoj problem ne moj.

Nevem koga si ti povaljal. Mogoče si mi babico, sestro (čeprav je nimam), mamo, punco, sestrične pa še fotra nažgal. Ampak glede na to, da se ne poznava, ti težko povem koga si ti povaljal.
crazy1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Njabolj umazan trik je ta da se kak teden ne umiješ
smile-1.gif
.

-----------------------

Jaz pravim...noben človek ni tako 'grd' da ne bi mogel znjim kot človek spiti eno pijačko.

Če si nista všeč...se pač več ne dobita.

Toliko moramo biti fer drug do drugega.