Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ker se mi je enkrat polil en sok v avtu, mam fajn flekaste sedeze, pa zadaj je tudi od enega smira umazano. bi bilo kaj narobe, ce bi jih z vodnim sesalcem z globinskim ciscenjem? kako bi jih potem dokoncno posusil in koliko casa bi to trajalo?
lahko z vodnim, samo pazi da jih preveč ne namočiš. To kar ven pošpricaš, hitro nazaj posesat. ne pustit da se vpije preveč. Prvo greš z mešanco z pralnim prahom, pol pa še samo z navadno vodo enkrat čez. Avto pustiš na soncu cel dan, šipa za cm odprta da vlaga ven uhaja in imaš suho nalsednji dan. Sem ravno prejšnji teden svojega v nulo posesal z mokrim, sedeži so ko novi
Jaz sem kupil čistilo za preproge, razpenil, prijel gobo v roke in zdrgnil ,so se sedeži v malo več kot uri posušili, malo bolj trdovratne fleke sem šel še enrkat, zdaj pa so sedeži kot novi.
Obstaja tudi en sonax sprej za tekstil. Je pa univerzal - avto in dom. Sem probal en star stol (poplavljen pred nekaj leti) spucat in je bila lepa razlika.
Se mi zdi, da je v zeleni dozi. Je pa pač to fina mehanska zajebancija.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.