"Ulaz Slovencima nije dozvoljen"

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Čisto po naklučju sem naletel na kolumno na strani vest.si in sicer na linku http://www.vest.si/2008/06/26/hrvaski-nacionalizem/ , kjer avtor opisuje, kako je med obiskom Brača pri neki gostilni opazil tablo z napisom ”Ulaz Slovencima nije dozvoljen” .

Kaj si nej mislimo o teh naših sosedih Hrvatih?? To je že višek nestrpnosti in posledica konstantnih političnih prepirov med državama... in hrvaški nacionalizem, ki presega vse meje.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Hrčke ne maram, ne maram nič več slišat o njih!! Zaničevanje, pljuvanje po nas že zdavnaj ni več diplomatske narave med politiki, ampak se je že razširilo med Hrčke!! Ne maram jih, peezde!
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Boli te. Prej kot jih boste zaceli ignorirati bolje bo. Z kompleksi se nesplaca kregati, ker nemores nic doseci. Vidijo samo svoje in nic drugega.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ah ne... mi slovenci še vedno raje dol hodimo, kljub takim opozorilom, grdim pogledom, sovraštvu, sam za to da vidimo tist morje in obalo!

Matr smo poceni!

čeprav se mi zdi da iz leta v leto to sovraštvo narašča! In kar nekako ne morem političnih prepirov in kje se je vse to skupaj začelo. Mislim, da je to politično prerekanje (seveda za pridobivanje volilnih glasov) preraslo in ušlo iz vajeti, katero bo treba dolgo časa še urejati, da bomo spet prijatelji, brati,...

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
Na koncu leta pa bomo prebirali novice v naših časopisih: Letos rekorden obisk slovencev na hrvaški obali
bonk.gif
zdaj pa se že resno sprašujem če obstaja bolj zabit narod kot smo mi. S tem ciljam predvsem na starejše generacije, ko trmasto vztrajajo pri teh bedakih. Mladi se komot obrnejo na druge destinacije

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kje pa je dokaz, da ta napis res obstaja? Drugače pa sem že na hrvaškem marsikaj doživel, vse od vljudnosti in prijaznosti do groženj s pištolo, pljuvanja na avto in stavkov: ''kaj se vi nekaj visoko nosite slovenci'' (pa sem samo pico in kokakolo naročil). Sam grem na hrvaško na morje za kak teden k staršem, ki so ponavadi tam 3 tedne v eni in isti vasi in pri istih ljudeh. V vasi je ena zagrebčanka, ki te gleda malo postrani, ostali pa vsi ful prijazni in ustrežljivi. Tak da smo potem v tisti vasi, gremo v trgovino na nakup in takoj nazaj uživat v mir.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
A potem naj ne grem tudi nikoli več na Štajersko, ker sem tu videl napisano, da smo ljubljančani peesde? Pa na Gorenjsko, ker me je enkrat en bedak opsoval na Bledu?
No, pa za Bežigrad tudi ne grem, ker so nestrpni do vičanov!
Aja, tudi v sosednjo ulico ne grem, ker so rekli, da smo v naši ulici same riti in jih sedaj ne maram več.

Zdaj samo še čakam, da me pes oblaja na hodniku pa sloh ne pridem več iz svoje sobe!

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Na hrvaškem je določen % kretenov, ampak določen % kretenov je tudi pri nas. Ta forum je marsikdaj (sploh, ko se teme kot je ta odpirajo) živ dokaz za to. In potem ravno taki govorite o komleksih naših sosedov
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
jah tole glih ni ustrezna primerjava... tele naše lokalne zadeve niso iste!

Southpark: pa še vedno hodiš dol, a ne?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
sej prov da to pise na vratih. jaz bi edino dodal, psom in slovencem ulaz prepovedan!

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Hrvaska obala, kaj je ze to? Sem ze pozabil, kako zgleda. Je veliko leps it na naso, tursko, italijansko, da jezer a la Lago di Garda niti ne omenjam.
aplauz.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To napisali, da bedaki zunaj ostanejo, normalni pa gredo not. Ne glede na narodnost.
wink-1.gif

(sicer pa je to ogromna reklama-naenkrat cela slovenija govori o tej gostilni !
Pa folk bo navalil, da vidi to čudo. Pa slovenci bodo tekmovali, komu bo vseeno uspelo not prit. Pa potem kdo dlje not ostane, kdo uspe večkrat naročiti itd...
Cela nova veja športa ...
aplauz.gif
)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Na koncu leta pa bomo prebirali novice v naših časopisih: Letos rekorden obisk slovencev na hrvaški obali
bonk.gif
zdaj pa se že resno sprašujem če obstaja bolj zabit narod kot smo mi. S tem ciljam predvsem na starejše generacije, ko trmasto vztrajajo pri teh bedakih. Mladi se komot obrnejo na druge destinacije