Ukrajina: Muslimansko najstnico kamenjali do smrti

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.134
6.336
113
Tako je izredno čudni ukrainsko muslimanski ime in priimek. In to se zgodi v Ukrajini, za katera dekleta vsi vemo da pridno vrtijo svoje frfle po naših lokalih. Nisem vedel da ima Ukrajina muslimanske province.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.101
6.288
113
blizu močvirne prestolnice
Kaj so Tatari? musliji so in tudi ona je Tatarka,ime je še posledica SZ. Sicer je to iz MMC, sam nikoli ne odpiram 24 kur niti ne gledam programov od pro plusa.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sej nima veze od kje si pobral. svet je poln dejstev o primitivnem kaznovanju.

btw
za krajo islam reže roko. za drogo islam reže roko.

zakaj tega zakona nimamo pri nas za muslije. sipci in podobna drogeraska zalega bi bila..no..polna soca..socilani problemi..smrtna kazen..bolje

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.101
6.288
113
blizu močvirne prestolnice
467716-post_slo.gif

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Prosim? Bedno je to da pravis da so kriminalci samo muslimani in siptarji! Pa jih ni nic vec nic manj kot Srbov, pravoslavcev ce hocs. Tko da ne uletavi ti men z to svojo filozofijo "jst mam skos prov"
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kje sem omenil srbe, pravolsavce?
a za legijo, milosevica, jovana si slisal?

je pa dejstvo, da v slo prednjaci *agiæ in almir..in sem se vtaknil v slo problematiko, ne v balkansko, svetovno. ker a v palestini izraelc guzi palestinca al obratno..mi je zadnja briga. nimam z nobenim nic, ne rabim nobenega in ne vem kaj imajo. kle, lokalno, pa vem kaj oci vidijo in kaj bi jaz delal.

je pa res, da almirji mogoce niso muslimani..pol bi jih pa spustil in sodil evropsko.

in kaj te moti pri tem?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Za drogo islam reže glavo.
grims-1.gif

Oz. ne islam, temveč šeriatsko pravo. Ne vem, zgleda da musliči živijo letu, katerega letnico pišejo letos. Ker s takimi primitivnimi metodami so pri nas budale vzgajali pred par sto leti. Pameten muslič ne podpira tega (kamenjanja in podobnih kretenizmov), sam takih je bl mal.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Čudno nemuslimansko ime in priimek je imelo dekle.
Strašno kriminalno dejanje, ki ga je pač potrebno tako tudi obravnavati. Tudi pri nas so kako žensko razkosali, pa kriminalci niso bili muslimani. Pred leti so vrstniki dekleta denimo pohodili. Ali je vera kriva? Imamo mi kako religijo, da se ljudje pohodijo do smrti ali razkosajo?
Seveda pa 8888 ne bi zamudil prilike, da pljune čez muslimane. Dvomim pa, da bi ti to Anton Stres požegnal.

Primerjava pa taka...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.805
6.568
113
Verske okoliščine njene smrti navajajo predvsem zahodni mediji.

Lokalni policist naj bi to zanikal - umor Katye naj bi se zgodil, ko so jo hoteli oropati.

Komu verjeti?
sprasujem se.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Pa kaj res moraš uničiti tako top novico za alter?
Kamenjali so jo podivjani muslimani in pika.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.903
114
63
štajerska
v EU tudi obstaja poročilo posebne komisije, ki obtožuje preCednika kosova trgovine z človeškimi organi, drogo itd.
Kosovo mafijska republik, slovenistan pa jo je hitro priznal
stupid-1.gif

če se ne motim je kamenjanje in sekanje rok itd stvar šeriatskega prava. to pa ni nikjer res zapisano, ampak se predaja iz roda v rod, posledično, bolj je kdo prfookjen in sadističen hujša so pohabljanja

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kje sem omenil srbe, pravolsavce?
a za legijo, milosevica, jovana si slisal?

Sj to ti govorim genialc.... nisi jih omenil, v tem je point. Ostali del tvojega posta mi ni cisto jasen. Spet bluzis nekaj z svojo filozofijo.