Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
poglej še na interservice, atos vis in A1
Sem preveril, A1 pa ne poznam!??
Kateri pa je največji? Potem se na občino ne splača "riniti"?
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
poglej še na interservice, atos vis in A1
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Ne vem kaj je s temi NM tablicami v Ljubljani
bratu so isto ukradl NM tablice
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Nevem kako je v LJ, pred meseci sem kupil avto pri TPV v Novem Mestu, dol dobiš tablice za vse regije, tko da verjetno
imajo tud kakšni večji v LJ tudi kaj drugih tablic na zalogi, pokliči in vprašaj če imajo NM tablice, grb pa lahko kasneje lokalno poiščeš...
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Sploh bi blo carsko, če bi si poštimal tablice kot v Taxi 2. Ko mu prešalta iz enih na druge..Za par tankov bi izkoristil potem bi padu pod drobnogled...bi mogel spet ukrasti drugemu...Samo to je pač film in v RL moraš imeti tisto med nogami.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Meni so sneli samo eno tablico ... in sem naredil podobno... le da ko sem klical policijo, kako je s tem, so oni rekli, da s tem nimajo nic...
Sem vprasal, kaj ce padem v kontrolo... in je rekel, da je odvisno od policaja... ce je razumeven, bo pogledal skozi prste... naceloma pa ti lahko izstavi kazen, ce nimas obeh tablic...
Sem pocakal slabih 14 dni, ko so me klicali, da je tablica pripravljena za prevzem... Medtem je bila na avtu pac samo zadnja tablica...
To je se najcenejsa resitev, ker dejansko kosta manj kot 20€ ... Druga varianta je nove tablice... samo to stane precej vec (dve tablici, nova prometna in se zaznamek na zavarovalni polici moras naredit... tako, da se mi zdi, da so takrat rekli, da to stane okoli 60€)...
Zanimivo, da na policiji sploh nisem mogel prijaviti kraje tablice... sem pa klical najprej na postajo Medvode, potem pa se na postajo Kranj...
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Čudne izkušnje imam zgleda s tem, meni pa so rekli, naj nalepim začasno kar ročno s folmastrom narejeno tablico.
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Sem pa imel potrdilo o izgubljeni tablici ampak ne vem a od UE al od polizei...