Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kje pa češ nositi nakit če ne v javnosti? A smo že tako nizko padli?
Saj zato je menda, da se vidi ali ne
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kje pa češ nositi nakit če ne v javnosti? A smo že tako nizko padli?
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Je pa dober dokumentarec - v spominu mi je ostal izrek "mi v enem veceru dozivimo to kar povprecni ljudje celo zivljenje ne"
Z uro za 8.000 EUR se lahko pojaviš kjerkoli. V Sloveniji je itak malo ljudi, ki bi poznali vrednost take ure. Večina tistih, ki bi pa uro opazila, bi ti pa hitro pokazala svojega "hojerja" ali "omego", ki ga je za 20€ kupila na plaži v Grčiji... In če si pametno tiho, da gre pri tebi za original, tvoji uri ne bo hudega.Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Potem se jaz z uro za 8,000€ ne smem nikjer pojaviti. Z avtom za 100.000€ ti pa noben ne reče, da si blesav.
Ali z iphonom, ki stane isto kot tista verižica.
Problem ni v tistih ki to nosijo, ampak v tatovih. Ne vem kdo vas uči neumnosti, da so si ljudje to sami krivi.
Citat:
Uporabnik ssokec pravi:
OK fantje danes sem dobil verižico nazaj, verižica mi je bila strgana z vratu že med prvim prerivanjem, nato sem jo dal kolegu da mi jo shrani (tega se jaz ne spomnem) vendar jo do danes ni našel kajti imel je malo strgan žep v bundi in je zlezla iz žepa med polnilo bunde, danes je njegova boljša polovica oprala bundo in opazila med obešanjem da je nekaj na robu bunde.žž
Hvala vsem sodelujočim v debati.
LP!
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a si se sploh tepel?
z dvema al s 4..al jih je blo 6..
Citat:
Uporabnik ssokec pravi:
OK fantje danes sem dobil verižico nazaj, verižica mi je bila strgana z vratu že med prvim prerivanjem, nato sem jo dal kolegu da mi jo shrani (tega se jaz ne spomnem) vendar jo do danes ni našel kajti imel je malo strgan žep v bundi in je zlezla iz žepa med polnilo bunde, danes je njegova boljša polovica oprala bundo in opazila med obešanjem da je nekaj na robu bunde.žž
Hvala vsem sodelujočim v debati.
LP!
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a si se sploh tepel?
z dvema al s 4..al jih je blo 6..
ne spomni se tega no!
prehitel si me... æefurska poslaCitat:
Uporabnik Fadil pravi:
Verjetno ima tudi lastnik verižice južne korenine, ker take ketne nosijo predvsem volilci Jankoviæa!Tako da, se bodo že med sabo zmenili.