Jaz pravim, da so vedeli, v kaj se spuščajo. Vedeli so tudi za posledice, če jih ne uspe. Pa so se vseeno odločili, da poskusijo. Zdaj naj pa posledice svoje neumnosti nosijo.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Jaz pravim, da so vedeli, v kaj se spuščajo. Vedeli so tudi za posledice, če jih ne uspe. Pa so se vseeno odločili, da poskusijo. Zdaj naj pa posledice svoje neumnosti nosijo.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Trdiš da je pravilno ubit 3 mlade fante ker so jih dobili s 50 kilami?
(ker preživeli sigurno nebodo; če so sploh še živi)
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Dajmo jih raje tam pustit in upat, da se nikoli ne vrnejo sem. Takih namreč ne rabimo, bande kriminalne je že itak dovolj. Bolje bi bilo, da bi naše tja vozili prestajat kazen ...
Jest tud tko pravim. A prej za švercat je blo pa vse OK. Zdej, k so jih prjeli, so pa revčki. Naj nosijo posledice svojih dejanj, saj so vedeli v kaj se spuščajo in kaj tvegajo.
Če bi jim pa slučajno uspelo, bi bli pa glavni frajerji na selu, a?
Jest pa mislim da bi v primeru, da bi ušli iz zapora in se pojavili v Sloveniji tu uživali popolno svobodo (brez pogojne).Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz mislim da bi uživali svobodo na pogojnem. In prav je tak, kaj so pa naši birokratski biki tolk nesposobni.
Sicer pa mislim da je pol leta v tistih zaporih že dovolj huda kazen, tu pri nas bi dobesedno uživali.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Koka letno ubije manj ljudi kot alkohol.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Telesne odprtine se hvalabogu ne širijo, neglede na uporabo
Vseeno prehuda kazn za moje pojme.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Telesne odprtine se hvalabogu ne širijo, neglede na uporabo
Vseeno prehuda kazn za moje pojme.
Katera kazen? Kakor vem še ni znana.