Ujeli Ratka Mladiæa

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ups, spregledal
redface-1.gif

Drugače nimam kaj dodati edino lahko pojamram, da so tudi nam v Bosni "zeleni" zažgali dve hiši. Na srečo je familija prej pobegnila tako, da so odnesli celo glavo.

Ampak jaz in moji bližnji zaradi tega nimamo travm, to smo pustil za seboj in živimo naprej.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ti si budala ,ki stalno ponavlja iste bedarije.

Seznam mrtvih je javno dostopen in veckrat preverjen. Tudi veckrat uporabljen na drzavnih in mednarodnih sodiscih, med drugim tudi tistim v Srbiji.

Kdo vse je sodeloval je znano (organi "RS" so morali za OHR sestaviti vseh vpletenih), kdo vse je moril pa tudi. Med drugim po sodbah na mednarodnih in drzavnih sodiscih. Tudi tistim v Srbiji btw.

Vsi bolj znani morilci balkanskih vojn so bili civilisti, dva najbolj znana tudi (Vlahovic&Lukic) sta bila nezaposlena fizikalca in imata oba za seboj (po lastnih besedah) vec sto mrtvih civilistov. Tudi Slovenec (Franc Kos) vpleten pri usmrtivah je bil "seljacina" zaposlen pri smetarjih

Najhujsi zlocini in 90% vecina zrtev se je zgodila na zacetku vojne. Sicer oh in sploh vaznih mudjahedninov ni bilo nikjer. Nobenega.
Tudi vojske BiH ni bilo.

Hudobni Naser Oric je bil takrat se Milosevicev telesni cuvaj. Najhujsi zlocini se tudi ni zgodil v Srebrenici in zaradi mudjahedinov ampak v kraju Prijedor na cisto drugom koncu BiH. Ce ti ni kapnilo, pa verjetno ni. Preden hudobni mudjahedini stopijo na ozemlje BiH je bilo ze vsega vec ali manj konec.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Zadnjih par postov je primer zakaj je verska ideologija škodljiva zadeva. Zato je tudi bila vojna v Bih med musliæevjem, pravovernimi in nepravovernimi
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Kak kup d. je ta "dokumentarec ampak dobesedno........

Na 00:52 recimo "neodvisni svicarski raziskovalec" Alexander Dorin
Genocide+Denier+Alexander+Dorin.jpg

filozofira kako so zajeti muslimani zeleli pobegniti (pred tem so se predali btw) in so jih zaradi tega streljali.

Dejansko je pa "Alexander Dorin" nezposleni Boris Krljic iz Nemcije:
boris.jpg

Kaj nekateri gledati in cemu verjamete.... Mislim v letu 2011 verjeti taksnim ocitnim neumostim je ...
rolleyes-1.gif

Druge nebuloze sploh ni vredno komentirati
crazy1.gif

Njegova verzija zgotovine bo zagotova prava
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
eazy, pa povej ime muslija kateri je v Bjelino prinesel glavo 3 letnega otroka.

Po originalni verziji te lazi naj bi bil Kemal Mehmedoviæ Kemo, ni bila Bijeljina ampak Srebrenica in ni bil 3 letni otrok ampak glave borca zajetaga v neki vukohebini (vas Jezestica).

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zadnjih par postov je primer zakaj je verska ideologija škodljiva zadeva. Zato je tudi bila vojna v Bih med musliæevjem, pravovernimi in nepravovernimi
smile-1.gif

Ni samo zadnjih par, kadarkoli preberem komentar od tegale osmice vidim da se ukvarja samo z muslimani. Ugotavljam kje tici vzrok taksnemu obnasanju, menim da ga je kot otroka verjetno pretepal kaksen bosanec.... ali pa gre za kaksno drugo vrsto frustracije, vsekakor ima ta oseba resne mentalne tezave.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
467716-post_slo.gif

še ene par ogroženih je tuki gor... mitomani bi temu rekli na index.hr

pa še res je
rolleyes-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
obrezani se me ni nikoli dotaknil,seveda če bi se bi se šel takoj umiti ker takrat jih je bilo malo, bi bilo dobro da se mal zamislite koliko vreč hodi po Sloveniji! V zadnjih letih ste se razmnožili kot zajci, Mladič se bo pa pekel v peklu ravno zato ker je bil preveč dobre duše.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
obrezani se me ni nikoli dotaknil,seveda če bi se bi se šel takoj umiti ker takrat jih je bilo malo, bi bilo dobro da se mal zamislite koliko vreč hodi po Sloveniji! V zadnjih letih ste se razmnožili kot zajci, Mladič se bo pa pekel v peklu ravno zato ker je bil preveč dobre duše .

bonk.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
obrezani se me ni nikoli dotaknil,seveda če bi se bi se šel takoj umiti ker takrat jih je bilo malo, bi bilo dobro da se mal zamislite koliko vreč hodi po Sloveniji! V zadnjih letih ste se razmnožili kot zajci, Mladič se bo pa pekel v peklu ravno zato ker je bil preveč dobre duše.

Ni mi jasno od kod vse to sovraštvo do muslimanov? Osebno sem mišljenja, da so po večini Bosanci, Turki in drugi nam znani muslimani karakterno veliko boljši od nas Slovencev! Bil sem v Turčiji in težko najdeš v Evropi bolj prijaznih ljudi od njih! Da o Bosancih, Srbih in ostalih južnjakih ne govorim. Vedno sem imel po večini dobre izkušnje, kar se tiče pomoči, ljubeznivosti itd... To ne morem trditi za Hrvate ( ob morju ) in recimo nas Slovence, pa smo kao katoliki! Hrvati so za Poljaki drugi najbolj pobožen narod v Evropi, pa samo poglej kaj so delali med 2. svetovno vojno Ustaši! Vsak narod ima svoj " ološ " in to posploševanje je brezveze. Se pa čudim tebi, ker si katolik in kot berem precej veren in spoštuješ božje zapovedi! Vera ne uči sovraštva in nestrpnosti do drugih, kakor ti delaš. In s tem nisi nič boljši kot tisti, ki so streljali po musličih v Srebrenici, ali pa muđahedini v Bosni. Ljudje s takim razmišljanjem med vojno delajo pizdarije! Razmisli malo kaj pišeš in kaj učiš svoje otroke! To kar delaš ni uredu!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in čemu ti verjameš..svojim zelenim medijem..

jaz verjamem pa sebi. in več s ene bom oglašal.

na seznamu 'morilcev' kot jih imenuješ, manjka kar nekaj imen. ampak pusitmo to.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Po originalni verziji te lazi naj bi bil Kemal Mehmedoviæ Kemo, ni bila Bijeljina ampak Srebrenica in ni bil 3 letni otrok ampak glave borca zajetaga v neki vukohebini (vas Jezestica).

povej več o originalni in neoriginalni verziji

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Do sedaj nisem citiral niti enega "zelenega" medija ampak vec ali manj vire ,ki so se uporabili tudi na sojenjih. Smisel seznama ni njegova dolzina ampak tvoja debilna teorija da je za morileca potrebno neko oh in sploh solanje ali sposobnost.

Zal, ni. Vec imen bos dodal, bolj debilna bo tvoja teorija.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

povej več o originalni in neoriginalni verziji

Ti bodo strici povedali vse
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ha..zmanjkal google zahodnega materiala, ali kaj

A ti nisem dovolj jasno zapisal? Njegova verzija je izmisljena, v drugi verziji sem zapisal ime, kraj, poreklo zrtve, itd, ....

Bi rad se njegovo steviko cevljev?
crazy1.gif