Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
eazy, ti kar tupi, Judje vas, Jenkiji vas..... vsi vas ponižujejo kljub bajnemu bogastvu.
Zakaj se ne pohvalis kako so te pretepali v soli a? Dusevno zaostali se mi smilijo, vendar ti se mi ne....
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
eazy, ti kar tupi, Judje vas, Jenkiji vas..... vsi vas ponižujejo kljub bajnemu bogastvu.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
seveda so srbi krivi
slobo, radovan, ratko, arkan, aksentijeviæ, pavkoviæ, seselj..kdo pa drug..
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V tistih letih vas musličev še ni bilo! Če pa je kakšen bil je bil tih kot miška.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kje si videl srbe kot dobr eljudi in kaj ima slovenija pri tem. tukaj je..čudnih 90% prislejencev iz bivših republik in od teh 90% jih je 90% obrezanih.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ni bilo zlorab ne tepeža, to je le boj ene vere proti drugi oz. mi Slovenci, Hrvatje, Srbi, Makedonci ,ČrnoGorci, Bolgari bratje po veri in kot Slovani bi morali skupaj držati proti skupnim sovražnikom.. Te pa je lahko sram da kot Hrvat podpiraš tiste...... .Misliš da se imajo musliji iz BiH za Hrvate? Pozabi na to ! Tudi sam poznam par muslimanov, tisti iz Kladuše so OK ostali so.............
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a sodnik govori srpsko?
Da
Sodniku ni treba brati obtoznice (obtozeni jo dobi v pisni obliki) ampak vseeno je sel iz principa brati povzetek obtoznice. Preden zacne Mladicu pove da to sicer ni potrebno ampak da vseeno bo
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vprašanje kaj so verjetno mešanica med turki in Slovani. Te je pa kot Hrvata lahko sram.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vprašanje kaj so verjetno mešanica med turki in Slovani. Te je pa kot Hrvata lahko sram.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kje ga serjem.
dejva zdej čist resno, brez sranja..pa izija sem dal za ta čas na ignoree