Ujeli Ratka Mladiæa

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Nedaj se
wink-1.gif

brez skrbi..ti se tudi drži.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a si zdrav? mentalno? pa mozgani so se razvijal? si dohajal vrstnike?

kosovo..problemi 80-ta. v 90-tih se srbom ubije nacrt zavarovanja svojih manjšin po okoliških novopečenih državah. konec 90-tih se dovoli, da jim manjšina vzame ozemlje

A ti se vedno ni jasno da politika Gazimestana ne vodi nikamor?

kaksno zavarovanje manjsin neki. Ubije nacrt zavarovanja.... WTF??? Daj no zresni se.

Treba bo res odrasti in se miselno prilagoditi letu 2011. Bitke na kosovskem polju (slavljenje vojaksega poraza) in ostale bedarije so zdavnaj mimo.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne, delil ne..oddelil..označil, etiketiral..

ampak pravilno etiketiral
zmaga.gif

moraš priznati da je res... čeprav se prikazuješ kot pravi in čisti slovenec... Jelinčič se tut tako ta ni nič narobe
priden.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kje se jaz predtavljam kot čisti slovenac

jaz se ne predstavljam kot nič, etikete imam vse. od mislimana, srba, hrvata, bosanca, slovenca..vse

nisem pa nič

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kje se jaz predtavljam kot čisti slovenac

jaz se ne predstavljam kot nič, etikete imam vse. od mislimana, srba, hrvata, bosanca, slovenca..vse

nisem pa nič

recimo tukaj:
...............................................................................................................................................................................................................................................

lahko kapiraš kar češ, ampak dokler sprašuješ kaj ima kosovo pri tem, te moram etiketirat s teletom

kako lahko en narod, eno problematiko obravnavaš na dva povsem nasprotujoča načina?

midva sva zavedna slovenca. in sva doma v novem mestu..se prav sva kar dolenca. sediva ob cvičku
..............................................................................................................................................................................................................................................

zakaj sprašuješ? a si že pozabil!
wink-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
to je bil primer..ker jaz pa zate sploh en vem kaj si..in mi je vseeno.

misli širše ko bereš, ali pa ne brat.

Si ze pogruntal kdo, pred kom in kako je branil Banja Luko?
smirk-1.gif
Ali mesta okoli BL...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Softi je mekani za Maci, za mene je Abdičevc, za zelenega turka eazya je Srb, za nekatere Slovenec tako da ta človek je fenomenalen, pa še asfalter po vrhu. Ima sto ljudi sto čudi a softi je samo jedan.
Tista naj bo vesela da Mladič ne pride k njim na sodbo, saj bi še te kosmate babe šle. Še pomnite kako so se Nizozemski vojaki krohotali tem kosmatim babam češ kakšne neandertalke so.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ej Zeleni,

a ma Mladiæ raka al nima?

BEOGRAD - Napravio sam životnu grešku što se nisam ubio i presudio sam sebi. Ali sada kada sam veæ tu, tražim da ispunite moje zahteve i obezbedite mi odmah adekvatnu zdravstvenu negu, posetu porodice, supruge i sina, kao i advokata. U suprotnom, prestaæu da uzimam lekove koje imam kod sebe, kao i hranu koju mi donosite, rekao je, prema saznanju “Blica”, Ratko Mladiæ, ratni komandant Vojske Republike Srpske, po dolasku u Hag.

Ministar zdravlja sprema tim lekara koji æe iæi u Hag i pregledati Mladiæa

Najpoznatiji haški optuženik zatražio je od Tribunala u Hagu da mu omoguæi finansiranje advokata jer, kako je sam rekao, za to nema dovoljno sredstava. Ukoliko Tribunal ne omoguæi isplatu advokata, Mladiæ je rekao da u tom slučaju neæe imati odbranu i da æe ga to primorati na štrajk glađu.

Mladiæ, inače, prema informacijama “Blica”, ne boluje od karcinoma. Njegovo loše zdravstveno stanje posledica je dva moždana udara, od kojih se prvi dogodio 1996. godine. U to vreme lečen je, prema tvrdnjama našeg izvora, na Vojnomedicinskoj akademiji. Tada prepisanu terapiju primenio je sam. Istu tu terapiju, bez konsultacija, počeo je da primenjuje i dvanaest godina kasnije, tačnije 2008. godine, kada je doživeo drugi moždani udar i nije prestajao da se leči na svoju ruku sve do hapšenja.

Srpski optuženici u Hagu poslali su zahtev da se u Tribunal pošalje tim lekara iz Srbije koji bi ih pregledao. Ministar zdravlja Zoran Stankoviæ kaže za “Blic” da je u toku analiza tog zahteva.

Darko putuje u Hag
Ratka Mladiæa neki od članova porodice prvi put æe posetiti najverovatnije tokom ove nedelje - kaže za “Blic” Ljiljana Bulatoviæ, prijateljica porodice Mladiæ.
- Mladiæi do sada nisu imali pasoše, u toku je procedura njihovog vađenja. Očekujemo da Darko prvi put ode u Hag u narednih nedelju dana - kaže Bulatoviæeva.

- Analizira se zahtev, pokušavamo da sastavimo adekvatan tim od veæeg broja različitih specijalista pošto u Hagu ima više optuženika koji pate od različitih bolesti - kaže Stankoviæ. On tvrdi da æe preko Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom biti upuæen zahtev da domaæi lekari odu u posetu srpskim pritvorenicima i ne očekuje da bi Tribunal zbog toga pravio probleme, buduæi da je ideja da srpski lekari rade zajedno sa holandskim. Stankoviæ objašnjava da æe kao svedok ekspert u Hagu postupati po zahtevu odbrane ili tužilaštva.

- Po zahtevu tužilaštva radiæu sudsko-medicinske ekspertize dokumentacije kojom se Mladiæ optužuje, a ukoliko budem radio na zahtev odbrane, onda æu pregledati i davati mišljenje o dokumentaciji koja sadrži nalaze obdukcionih zapisnika koje su radili haški ili neki drugi istražitelji na područjima za koja se Mladiæ optužuje - kaže Stankoviæ.

Kada je u pitanju Mladiæeva odbrana, još je neizvesno ko æe ga zastupati. Prve informacije da bi to mogla biti Smilja Avramov još su nepotvrđene.

- O izboru advokata odlučuje Mladiæeva porodica. Odluku zapravo donosi Darko Mladiæ. Da li æu biti ja na čelu tima odbrane takođe nije odlučeno - rekla je Avramov za “Blic”. Ona je potvrdila da se razmišlja i o tome da tim Mladiæeve odbrane čine četiri ruska advokata i da se sa njima trenutno razgovara.

Za sedam dana sa ostalim zatvorenicima
U pojedinim medijima pojavila se informacija da je Ratko Mladiæ premešten iz bolničkog bloka u deo namenjen pritvorenicima iz međunarodnog suda za Liban. Ljiljana Bulatoviæ kaže da Mladiæ jeste premešten, ali da je i dalje reč o izolaciji u kojoj ima kontakt samo sa osobljem Tribunala.
Portparolka Tribunala Nerma Jelačiæ nije mogla da potvrdi za “Blic” te navode.
- Ne mogu vam potvrditi gde se Ratko Mladiæ nalazi trenutno, ali æe u roku od sedam dana on biti premešten u jedan od tri pritvorska bloka namenjena pritvorenicima iz SFRJ - kaže Jelačiæeva

VIR: Blic Online

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kako nima, če je pa nalimal izvid, ko naj bi se zdravil v VMA?
smile-1.gif

On pravi da ima, njegova druzina pravi da ima.... Blic pravi da nima. Kaj mislis da bo drzalo?
priden.gif
Nasli so ga prav zarad omejenega roka trajanja sicer ga se vedno "iskali". Ce ze nekaj citiras vsaj preberi pred tem....

"U to vreme lečen je, prema tvrdnjama našeg izvora, na Vojnomedicinskoj akademiji"

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Blic pravi, da nima, B92 pravi, da nima, Šutanovac pravi, da nima. Verjameš vojemu zločincu, ki naj bi ti nanesel toliko zla?

eazy nemoj, da jedeš govna.
hysterical-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Blic pravi, da nima, B92 pravi, da nima, Šutanovac pravi, da nima. Verjameš vojemu zločincu, ki naj bi ti nanesel toliko zla?

eazy nemoj, da jedeš govna.
hysterical-1.gif

Sutanovac pravi da ni bil zdravljen na VMA... Blic pravi da je

U to vreme lečen je, prema tvrdnjama našeg izvora, na Vojnomedicinskoj akademiji
Blic

d055.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Kako nima, če je pa nalimal izvid, ko naj bi se zdravil v VMA?
smile-1.gif

On pravi da ima, njegova druzina pravi da ima.... Blic pravi da nima. Kaj mislis da bo drzalo?
priden.gif
Nasli so ga prav zarad omejenega roka trajanja sicer ga se vedno "iskali". Ce ze nekaj citiras vsaj preberi pred tem....

"U to vreme lečen je, prema tvrdnjama našeg izvora, na Vojnomedicinskoj akademiji"

jebem ti mater u šupak teb in tvojmu citaranju in vzemnaju besed iz konteksta

Mladiæ, inače, prema informacijama “Blica”, ne boluje od karcinoma. Njegovo loše zdravstveno stanje posledica je dva moždana udara, od kojih se prvi dogodio 1996. godine. U to vreme lečen je, prema tvrdnjama našeg izvora, na Vojnomedicinskoj akademiji.

da te jebo mladiæ u usta