Ugrabljen domačin

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Prvo kot prvo - ni samo ena ampak kar tri civilne iniciative.
Me prav zanima koliko teh iniciativ bo ostalo po evropskih volitvah. Ne vem, kaj hočejo, da ima vsak grm svojega policaja, ali kaj? Drugje po državi naj se pa ljudje mirno pobijajo na cesti in koljejo po gostilnah, če bodo vsi policaji lovili prebežnike, ki v 99% nikomur nič nočejo.

• Všeč mi je
Reactions: Peter Klepec
I

Izbrisan uporabnik #9334

Dej, bizi, vzemi rovnico. A veš kaj je rovnica? Ti jo pošljem po pošti in si skoplji jamo. Vsaj 2 metra globoko, prosim. :zavijazocmi:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pa kaj se ti treseš na svojem koncu, ko ni prebežnika 100 km okoli.:fredi: Tudi ti lahko greš med pomožne policaje in se pojaš po grapah in hribovjih na jugozahodni meji.

Občasnik

Fizikalc
5. nov 2018
109
75
28
Malo po tistem smo jih pa organizirano in v spremstvu policije in vojske vozili z vlaki in avtobusi čez meje. Ne samo mi, ampak velik del Evrope.
Migracijske poti se spreminjajo. Govorimo o današnjih.
Slab spomin oziroma obilo domišljije imaš pa ti, ker govoriš o silni borki za ilegalne migrante.

Aja, zdaj govoriš o današnjih. Ko ti je pasalo, si govorila o tistih izpred 3 let in pol. Jasno, ograja je prišla vmes in nekako ne gre več delati tistega ovinka na Madžarsko. Ampak saj pravijo, da ograja nima nobenega efekta. Čudno, a ne?
In naj se oglasi tisti, ki misli, da se nimaš za borko za pravice ilegalnih migrantov.

B81

22. jul 2007
36.941
10.505
113
Me prav zanima koliko teh iniciativ bo ostalo po evropskih volitvah. Ne vem, kaj hočejo, da ima vsak grm svojega policaja, ali kaj? Drugje po državi naj se pa ljudje mirno pobijajo na cesti in koljejo po gostilnah, če bodo vsi policaji lovili prebežnike, ki v 99% nikomur nič nočejo.
Ma saj se mogoce res malce pretirava pri desnicarskem pogledu. Ampak, a se ni v nemciji zacelo cist enako?

IMO niti ne bi meje nadzirali in potem, ko jih bo nemcija zacela vracat, ne bi dobili nobenega, ker ne bi bil pri nas popisan.

In ne vem, od kod ideja, da smo pa mi kaj drugacni. Vedno poberemo vse od drugih in tudi probleme s temi (upam da ne) bomo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Lahko pa bi šli vsi migrantoljuPci v afriko in tam pomagali migrantom da ne bi drli v €U.
To ne bi bil nobeden Slovenec proti.

• Všeč mi je
Reactions: membrain

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Pa kaj se ti treseš na svojem koncu, ko ni prebežnika 100 km okoli.:fredi: Tudi ti lahko greš med pomožne policaje in se pojaš po grapah in hribovjih na jugozahodni meji.
Prebežnik=vojak=dezerter
20190509_232742.jpg

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Aja, zdaj govoriš o današnjih. Ko ti je pasalo, si govorila o tistih izpred 3 let in pol. Jasno, ograja je prišla vmes in nekako ne gre več delati tistega ovinka na Madžarsko. Ampak saj pravijo, da ograja nima nobenega efekta. Čudno, a ne?
In naj se oglasi tisti, ki misli, da se nimaš za borko za pravice ilegalnih migrantov.
Vsi tukaj v tej temi govorimo o današnjih migrantih. Ti pa govori v svojem imenu ko je govora o meni, ali pa ne govori.

Občasnik

Fizikalc
5. nov 2018
109
75
28
jao, paranoik!! do tam je se dalec, dvomim da bi mi to lahko dozivel!

kako se lahko tako bojis pescice neoborozenih moz k so v tuji dezeli, brez vsega.

Lej, lej, kdo je priznal, da se bo zgodilo.
Je pa žalostno in egoistično, da ti ni mar za naše potomce. Glavno, da tebe ne štrafne.
In veš kaj ti povem? Teli tvoji neoboroženi možje brez vsega imajo več kot ti. Oni so povezani, držijo skupaj, ti pa delaš proti lastnemu narodu. Zato boš na koncu ti ostal mož brez vsega.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Občasnik

Fizikalc
5. nov 2018
109
75
28
Vsi tukaj v tej temi govorimo o današnjih migrantih. Ti pa govori v svojem imenu ko je govora o meni, ali pa ne govori.

A ti misliš, da govorim v imenu sosedovega Franceljna ali tete Lojzke?
In ti bi kar diktirala bi, kaj lahko govorim? Saj veš, kaj se zgodi s tistimi, ki visoko letajo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Prebežnik=vojak=dezerter
Poglej priponko 26658
Saj vem, da tvoj besedni zaklad obsega kakih 200 besed, vse druge si pa napačno razlagaš.Res si pravi cepec.:jok:
Cepec ali cepe je staro kmečko orodje, ki se je uporabljalo za mlatenje žitaric po žetvi, da bi ločili zrnje od slame za nadaljnjo predelavo zrnja.

Cepec je sestavljen iz lesenega držala (ročaj ali ročnik), na katerega je s pomočjo gibljivega gradiva (večina usnje) goži, pritrjen krajši kos ogljatega iz grobo obdelanega trdega lesa cepič.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Prvo kot prvo - ni samo ena ampak kar tri civilne iniciative. Če bi bil vse skupaj en bullshit bi se ustanovila ena ali pa še ta ne. In kjer je dim, je tudi ogenj.
In kot drugo - zakaj pa zdaj v to temo k tem iniciativam zraven rineš še BV in Afriko veš samo ti. To je namreč povsem ločen problem od aktualnega, kjer slab nadzor državne meje povzroča težave tamkajšnjim prebivalcem.
Ne to je isti problem.

Niti PRIBLIŽNO ne. Sta pa povezana, to pa ja.