Tvoj problem v kaj vrjameš... Politiki rabijo take
Ah Dekić, Dekić, ne gre in ne gre kaj? Pretrda betica očitno. Nič novega.
Tvoj problem v kaj vrjameš... Politiki rabijo take
Ah Dekić, Dekić, ne gre in ne gre kaj? Pretrda betica očitno. Nič novega.
Ahja.. ko nimate kaj drugega.. pol udrihate po nečem .. Pač boli da nimate prav v drugem..
Ko nimamo drugega? Boli da nimamo prav v drugem?
A ko tako nimamo prav kot ko ti trdiš, da policija potvarja uradne informacije ter ima v priporu izmišljene osebe oz. nima sploh nobenega v priporu? A tako ko nimamo prav kot ko ti trdiš, da problemov z migranti ni in da je vse zgolj političen konstrukt desnice?
Ja to pa verjetno bi bolelo, če bi pisal take kretenizme vredne pravega ekstremni levičar snowflakea, to pa bi.
Glej... Jebi se in rasti... Pač si bolan tip vse te boli ki ti ne ploskajo in tolk časa provociraš da nasportnika banajo tebe pa pustijo.... itn..
Tak da daj že enkrat odjebi in se brigaj zase mene pa pust pri miru dokler jaz tebe pustim primiru.. Če pa ne boš pa bom se pridružil v tvoji temi ki si me prosil da ne sodelujem..Sam izberi kako bo..
OK?
Kaj to zdaj pišeš kr nekaj v tri dni? Jebi se in rasti? WTF? Daj raje še malo razloži to o fiktivni ugrabitvi domačina ter priporu treh ilegalnih migrantov, ki dejansko niso v priporu in tudi niso nobenega ugrabili in je to PR stunt oziroma ukana desnice. Pišeš zelo prepričano tako da ti verjetno ne bo težko karkoli smiselnega spisati v to smer. Ali pa tudi ne in bi to bilo ZELO težko
Torej? Kaj je zdaj s to ugrabitvijo ter ugrabitelji?
Veš kaj.. vrjami v kaj češ tvoj problem.. Jaz pa svoje..
ODJEBI že enkrat in me pust pri miru kaj ti ni jasno butelj... A si res tolk butast..
Ti vrjami v kar češ sej si naivnež tvoj probelm.. To si dokazal že lep cajt naprej.. Sej vem nisi tolk brihten in boš še naprej tupil svoje
Torej vztrajaš pri lastni zelo očitno neresnični trditvi, da je bila ugrabitev domačina izmišljena ter da zaradi tega dejanja v priporu ne sedijo trije ilegalni migranti bližnjevzhodnega porekla? OK. Zakaj je pa tako očitno neresnična sem pa že napisal, lahko še enkrat z več razmaka med besedami ali kaj podobnega v kolikor bi pomagalo.
Ti res ne znaš odnehat ko je treba al kaj? Al si butast.. To pomeni se pridružim tvoji temi :
Lepote multikulturnosti 4
in
Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del
Brez milosti..
Mel si izbiro pa si izbral drugače..Sedaj pa pojdi jokat moderatorju..
Haha, ja, da se prepucavaš do onemoglosti na forumih ful pomaga ja. Edini učinek je usran forum. Edini!