Seveda so bili domačini na protestu.
Vem ja. Zato pa sprašujem od kje Klepčevi info, da ni bilo nobenega.
Seveda so bili domačini na protestu.
odgovril sem sklicujoč se na link, ki ga je prilepilaPo mojih info so bili ampak ne v večini, kar je logično če pogledaš, da je bil tak dan, da se je še marsikaj delalo zunaj preden je prišel dež in pa tudi dejstvo, da je veliko ljudi prišlo tudi od drugod.
V petek sem vozil iz Kočevja v Črnomelj. Toliko policajev, kot na tej 30 km poti, nisem videl v celem letu. Ob cesti so bili tudi prazni policijski avtomobili, kar pomeni, da so bili policaji peš na terenu.
Od 74 oseb je bilo 57 državljanov Afganistana, devet državljanov Pakistana in osem državljanov Alžirije. Prepeljali so jih na policijsko postajo v Ilirski Bistrici, kjer so opravili postopke in jih bodo vrnili na Hrvaško.https://www.rtvslo.si/slovenija/na-obmocju-ilirske-bistrice-odkrili-74-prebeznikov/488027
Spet SDS v akciji pravijo naši forumski brihtoli
Od 74 oseb je bilo 57 državljanov Afganistana, devet državljanov Pakistana in osem državljanov Alžirije.
Ravno včeraj je bila po TV iz zda-mehiške meje, je en ameriški policaj razlagal, da so jih včasih migrante tudi vračali nazaj, v mehiko, kjer so se obrnili in poizkusili znova. Sedaj jih pa za par tednov najprej zaprejo, inpotem vrnejo nazaj, in tako preprečijo podobna dejanja - vsaj tako je rekel.Od 74 oseb je bilo 57 državljanov Afganistana, devet državljanov Pakistana in osem državljanov Alžirije. Prepeljali so jih na policijsko postajo v Ilirski Bistrici, kjer so opravili postopke in jih bodo vrnili na Hrvaško.
Samo poglej, koliko casa in stroskov naredijo 'tile', ko pridejo.
Prestar zate ?Neki ne štima. Datum rojstva je 13.04.1998
a nisi ti pisal da so vsi ilegalci rojeni 1.1.?Prestar zate ?
Nobenega policaja ali nobenega migranta?Zakaj pa, če itak ni nobenga in nima smisla?
Nobenega policaja ali nobenega migranta?
Ti glej kako je oblačno na nebu. Bo zate dovolj.In kaj moramo gledati na gornjem posnetku?