Kaj tebi ni jasno, kar sem napisal je iz prakse.
http://www.poliglob.si/cenik_globinsko_ciscenje
Pol ure mi je čistil zalival na polno en sedež umazan od mačka in to alkantaro ne tkanino. Avto je bil parkiran daleč od optimalnega in zaprt zakljenjen (par cm spuščene štekla spredaj), na sedež ni sijal sonce, mogoče par cm, pa tudi to je bilo 14 dni nazaj, tako da vreme ni bilo poletno. Po 1,5 ure ni bil še za sedet, ampak to tam kjer je alkantara, sredinski del bi mogoče že bil. Po 30min vožnje in še enem stanju 30min s spuščenimi stekli je bilo na sedežu možno sedeti! Iz alkantare veliko težje potem iz pene posesa ven tekočino in tudi pena se počasneje suši.
Sesalec uporablja tak kot sem napisal, nov komplet za cca. 300€, ker rabiš še ta profi nastavek, očisti sigurno 2-3 avte na teden in stranke ima zadovolne. Pri meni sicer ni šlo vse iz sedeža (markiral maček), samo bo v drugem daljšem poizkusu potem že povsem OK, ker pač ne uporabljam ambipur parfumčkov na polno, ampak mora biti avto v osnovi čist!
Bi me pa zanimalo zaradi te situacije, če ima kdo v slo ionizator zraka ali nekaj takega prav za uporabo v avtomobilih. To sem gledal xyz let nazaj na TV (nemška oddaja), da za 24 ur v avto zaprejo to napravico, ki ubije VSE vonjave, razen mleko!