Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Edit: eh, osel jaz, saj mi je jest5 predlagal istega, LOL. Je pa v Nemčiji isti model (ima 6-celično namesto 4-celično baterijo) cenejši za 100 evrov. Poštnine je 50 evrov, če najdem nekoga za group buy, se pa že splača
Nemski laptopi imajo ponavadi nemsko tipkovnico. Malce premisli ali te bo to motilo ali ne (mene bi dovolj, da bi v primeru takega nakupa v ceno vzel tudi zamenjavo tipkovnice za amerisko, na katero sem navajen).
Tudi sam sem na isti strani našel komp kateri bi mi ustrezal, pa me zanima PIC si naročil svojega? Problem je, ker ne pošiljajo v Slovenijo fizičnemu uporabniku ampak samo preko podjetja, če sem zadevo prov zastopil, glede nemškega jezika sem bolj kitajc
Uglavnem to je ta zadeva http://www.notebooksbilliger.de/lenovo+z360+core+i5+4gb+ram+500gb+platte+nur+2kg si me pa Radirko spomnil ko sem bral komentarje glede tipkovnice, tudi mene bi znala motiti (Z,Y) sta zamenjana je še kaj drugače, kakšni umlauti??? Kakorkoli je še zmeraj zelo ugodno, ker tak računalnik težko dobiš pod 700€ kje drugje...
hvala za ta link, zelo ugodna zadeva si mi dal za misliti)) čeprav bi imel lahko 4gb rama, glede diska me ne moti da je 250gb pa še 7200rpm-ja je, glede rama ga pa ni nikoli preveč
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.