UEFA Champions League 2012/2013

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ibra v čistem ofsideu...v času udarca na gol je bil v prednosti.....

Pasivni ofsajd je če je žoga podana naprej, in igralec priteže iz ofsajda nazaj, a dobi žogo, ki je namenjena njemu iz neofside-a...pomoje? LOL?
smile-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Dejstvo je da bo Juventus težko nadoknadila dva gola zaostanka, čeprav pri teh italjanih nikoli ne veš, odvisno bo tudi za kakšno taktiko se bodo bavarci odločili. Kar se pa barce tiče, pa po moje da ne bo nekih večjih problemov, le malce bolje bo treba na ibrota pazit, ga sprovocirat in je tekma rešena.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Teli na planet tv niso dihtig. Prenašali bodo borussio in malago.
bonk.gif

Kje gledat real danes?

Nazadnje urejeno:

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Zadnjič sem gledal nek stream pa je slika taka da ne veš a je messi al ibra.
bonk.gif
Ima kdo kak HD stream?

Obstajajo kake plačljive strani za gledanje F1, fuzbala, motoGP itd v HD?

EDIT: Mislil sem real ne barco, barca igra jutri

Nazadnje urejeno:

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Cigani (ok, pripadniki etnične skupine)...

Verjetno se je kak brihtol na planet tv že odločil da gre real naprej (saj verjetno res gre, kaj pa še ne pomeni da hočem gledati B ekipe.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Spidi itak vem da si se zmotil, zato trollam.
evil.gif

Ibiza....ja pa pez** itk da gre Real naprej, sploh ni vprašnja in zakaj bi pol to gledal? A si tekmo z apolom tud navdušeno gledal?
tongue-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Cigani (ok, pripadniki etnične skupine)...

Verjetno se je kak brihtol na planet tv že odločil da gre real naprej (saj verjetno res gre, kaj pa še ne pomeni da hočem gledati B ekipe.

Lej Borussia lahko tud vse skup zmaga, poleg tega je bilo 0:0 z ogromno priložnostmi borussie v Malagi. Tam bo pa Real stopil na žogo, pa Ronaldo bo kakega iz protinapada ali prostega zabil en gol in bo dokončno vsega konc. Sem sicer za Real, pa bi danes vseeno Borussio gledal. Jutr pa upam, da ne bo Juve - Bayern ampak Barca - PSG na sportklub.

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
kje v pm najdeji te sodnike zadnje čase...

Nazadnje urejeno:

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
199
8
18
Sodniki so srali, a je dejstvo, da je šla naprej boljša ekipa. Upam, da gremo na balerine v polfinalu, da jih še enkrat nadigramo.