"udomacitev" vrane

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Jaz sem pred leti z zračnico ubil vrano, boljše da ne povem, kaj so naredile z enim oknem ... kljuvale 24 ur na dan, kdaj koli jim je bilo ... pa cel les so ven skljuvale. Sem z zračnico čakal ... če sem zaveso odmaknil se ni ganla ... ko sem pa samo cev skozi zaveso premaknil, pa so odletele. Nemogoče jih je bilo dobiti ... Tisto pa sem počil, ker je škodo delala na plastenjaku

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.246
9.877
113
Loool. Draga lekcija
smile-1.gif
.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Jaz sem pred leti z zračnico ubil vrano, boljše da ne povem, kaj so naredile z enim oknem ... kljuvale 24 ur na dan, kdaj koli jim je bilo ... pa cel les so ven skljuvale. Sem z zračnico čakal ... če sem zaveso odmaknil se ni ganla ... ko sem pa samo cev skozi zaveso premaknil, pa so odletele. Nemogoče jih je bilo dobiti ... Tisto pa sem počil, ker je škodo delala na plastenjaku
Dobro da ni bila kaka novejša pnevmatika.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Sj če bi brali in zastopili bi videli da se norca dela iz vas....še besedo plastenjak niste dojeli....

Režite se dalje ...

tony

Guru
23. jul 2007
9.782
1.563
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ali pa še huje - da se jim ne zameriš
wink-1.gif
So imeli v ZDA velike probleme profesorji in študenti, ko so vrane na eni fakulteti ujeli, proučevali njihovo obnašanje in potem spustili. Vrane so jih potem še leta napadale, srale na njihove avte... En študent je celo pravil, da ko se je po letih vrnil na fakulteto, so ga napadale.

Se strinjam, in priporočam, da jih pustite na miru. Smo jih imeli na strehi eks-šihta in so šle že vsem na živce...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.366
7.061
113
Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:
Tale je šla malo predaleč:

324x191xc74cd88dc75c75f0d14e2b65.gif

To niti približno ni vrana, vrana bi mačka poownala, oz bi maček že prej spisdil. Vran se celo ptiči ujede bojijo (kragulj, etc...)

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tako je povedal lokalni lovec. Se moti?
Ne, to drži.
Večkrat sem opazoval spopade vran z ujedami in vedno je bila ujeda tista, ki je odnehala.
Nekaj spopadov je tudi dokumentiranih na Foto naravi, na primer tole:

http://galerija.foto-narava.com/displayimage.php?pos=-27732

Sicer pa za avtorja teme: tudi jaz odsvetujem udomačitev ene od vrst vranov, to so divje živali in niso primerne za 'hišnega ljubljenca'
Če je že želja po družbi ptice, je boljša rešitev kakšna od vrst papig, na primer Sivi žako je lahko čudovit prijatelj in to dolga leta :

http://galerija.foto-narava.com/displayimage.php?pos=-8184

LP

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Če rečeš v gostilni, da imaš doma papagaja....
bonk.gif

Če rečeš v gostilni, da imaš vrano..... Badass :p