Jap, res je.
Za vsak cvek je potrebno napisati A4 formate, zakaj si mu ga dal. Za ukor je procedura taka, da bo prfoks 3x premislil a mu ga bo dal al ne. Če je otrok problematičen, to ne pomeni, da je kriva vzgoja, ampak je otrok psihično sesut in mu je treba pomagat ( to govori šolski sistem
). Dopolnilni pouk, dodatni pouk, nivojske skupine, DSP - dodatna strokovna pomoč , psihologi...vse to imajo danes v šolah. Kakšn DSP?? Mi tega nismo poznali.
Kakorkoli, verjamem da zadeva ni bila tako nedolžna kot pišejo novinarji. Za brezveze jo verjetn ni udarla.
Bi pa dala jst koga (pametnjakoviča) v osmi ali devet razred devetletke, kjer je v razredu 20 južnakov, ki tud slučajno nočejo govorit slovensko in ki ves čas delajo svinarije. Potem je pa vprašan, dobi 1 in drug dan pride fotr v šolo: Moj sine dobu 1! Učiteljica razloži, da ne sodeluje, ne dela domačih nalog in da je bil vprašan. Fotr pa začne: Moj sin pa ne, oni je je super. Moj sine nije tak.
Nooooo, valda da se ti odpelje
Imaš pa prijave staršev: "Moj otrok hodi v šolo 7 ur. Pričakujem, da ga boste vzgajal, saj vas več vidi kot nas!"
ok, brez besed!