Učiteljica udarila učenko

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
<a href="www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042406686" target="_blank">=>KLIK<=</a>

Spomnim se kako so nas prfokse vlekle za lase in uhe, ko smo delal vragolije. Ampak to niso bla neka prostaška dejanja. Pa nobeden ni pomislil, da bi koga kam prijavil. Še staršem se nismo upal povedat, da ne bo doma blo "šole".
Ne morem verjet, da 15 let kasneje otroci in starši doživljajo travme, če jih prfoksi mularijo grdo pogledajo in malo udarijo. Ko pa jih muloti zafrkavajo je pa super smešno.
Ko opazujem brezobrazne, prostaške mulce , se na daleč vidi da jim manjka vzgoje s palco al pa pasom
10.gif

So vas prfokse vlekle za "slatke"?
grin1.gif

dnevnik noče delat al pa ne znam

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Popravi link.

Men samo ni jasno, kak čudno so mogli bit vzgojeni nekateri starši teh 15 letnikov!? Kaj šele bo, ko bo naša generacija mela froce v šoli?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Da bi učiteljica za brezveze vdarla 10 letnico. Malo verjetno, je pa možno... Se vidi, da so čist drugi cajti, kot pred 15 leti, ko sem bil v OŠ.Sicer nas niso lamali, kot nekatere v MB na pobreški šoli pa verjetno še kje, ampak smo vedli, kje je meja...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.607
113
rad bi vas videl, da vam pride osemletnica domov in rece da jo je uciteljica udarila. Ce se otrok ne zna obnasat je to gotovo fail starsev. Samo kdo pa je uciteljica da jo udari? Naj jo poslje ven, poklice starse, ravnatelja itd... Nima je kaj mlatit. A ko vi ne parkirate naravnost v box bi vam bilo normalno da vas voznik ki zaradi vas tezko pride iz sosednjega avta, mahne in rece da se naucite parkirat? Pa je vsakemu od nas ze ratalo postrani parkirat. Ma da mi mahne otroka bi me prvo zanimalo zakaj. In ce bi bil razlog vedenje bi otrok se doma imel vzgojne prijeme, uciteljica pa kazensko ovadbo. Da mi rece "udarila sem jo pa kaj", bi dobila tako porcijo da bi jo zabolelo vsakic ko bi pomislila na podobno neumnost.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Saj otroka v soli skoraj ne rabis vec tepsti, ce bi ti kot stars opravil svojo funkcijo in vzgojil zmeneta do vstopa v solo. Moja je profesorica. Otroci so sicer problematicni in je vedno huje ampak tako kot so starsi, tega svet se ni videl. Vsi se derejo samo pravice, pravice, vendar si z vpisom otroka v solo ustvaril tudi njegove dolznosti. Ce le-teh se starsi ne poznajo ali nocejo poznati, je tezko potem isto pricakovati od otroka. Sola naj bi sicer vzgajala, vendar je tezko pricakovati, da bodo ucitelji vzgajali divje svinje. Se pravi, ce so osnove sfaljene in se razvaja do onemoglosti.

Se dobro vidi po javnih prostorih kako je z mularijo. S starsi ravnotako na cesti.
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.607
113
sej sem napisal - ce je mulc nevzgojen je to fail starsev. Ampak ce nekdo ni sposoben poucevat brez da batine deli naj gre delat v zapor pa naj tam z batinami poucuje in vzgaja - bo vsaj mel moznosti za izpopolnjevanje ne pa da se na 8 letnika spravlja. Lej pa sem jih sam pr 9 isto pr anglescini dobil s knjigami po glavi. In to zato ker sem med uro bral knjigo 5 prijateljev. In je babura prisla zahrbtno od zadaj in me trescila s knjigami po glavi. Men kot otroku ni blo nic jasno. Pa ko zdej pogledam nazaj - sploh nism motil pouka, sam bolj zanimivo stvar sem pocel. Ampak nism upal doma povedat :p da se mojmu otroku isto zgodi ji na govorilnih urah z atlasom vrnem. Ker to ni fora nevzgojenosti ce ti nekdo tiho knjigo bere med poukom. Ce bi bla baba bolj zanimiva ne bi bral knjige.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.362
7.097
113
pri taščici
no ta s knjigo je kruta glede na okoliscine.razen ce te je prej 10 opozorila. Pa anglescina oz baba zanimiva ali ne.
Se vzgoja.
Dan ima 24 ur. Od tega je otrok tudi po 10 in vec ur v soli in krozkih 8-10h v postelji. Ostane 4 ure za vzgojo pri starsih. Ob vikendih so pa pri babici ki samo razvaja, ali pa v trgovskih centrih.
Glede na to da otroci objavljajo svoje vragolije na yt naj se sola snema njihovo vedenje in ga predstavi starsem. Sicer se marsikoga ne bo prijelo ampak...
Pri nas v Oš je bila ura zgodovine bistveno bolj hrupna kot pa odmor pri kemiji. Je sosolka že pred 20 zadevo posnela na diktafon in predvajala na razredni uri. Ampak tam je bil bolj problem uciteljice ker ni imela nobene avtoritete. No pri kemi si pa kaj hitro dobil kak ukor ali okol uses.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Bravo, sedi 5. To pa res nisi mogel lepše napisat. Pa kaj pol, če med matematko al pa kir koli predmet kako se knjigo bere Ali kak špil igra. Folk pojnt je, da je otroka neslišen in ne moti pouka.
A ni več potrebno pri pouku sodelovat?
Mulca, svojga treščim doma še s atlasom, učitlco pa na pir pelem.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:Naj jo poslje ven, poklice starse, ravnatelja itd...
Napisal si same neuporabne nasvete. Ven je ne sme poslati. Osnovna šola je obvezna, otrok mora imeti nadzor. Starši bodo tako ali tako zagovarjali svojega otroka, ravnatelj pa se bo bal, da bodo postali otroku neprijazna šola in bo manjši vpis.

kleoptra

Pripravnik
25. nov 2010
124
0
16
Kaj pa pravice učiteljev? Je že res da morajo biti prilagodljivi.Kdo od nas dela z dvajsetimi osebami skupaj,dan za dnem.
Ne zagovarjam nasilja v šoli, sam nasilje nad učitelji tudi obstaja.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.362
7.097
113
pri taščici
napisal si da je sola obvezna. Se pravi se ravnatelj nima kaj bati za vpis. Ce pa mislis da bo sel otrok v sosednjo solo, potem pa ga ravnatelj lahko tudi sam tja poslje-ven iz razreda. Pa naj bodo v eni otroku prijazni soli zbrani otroci iz cele lj, ki jim lokalna sola ne bo ustrezala in bodo na tej soli lahko poceli kar bodo zeleli, saj bo sola prijazna otrokom.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.607
113
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Bravo, sedi 5. To pa res nisi mogel lepše napisat. Pa kaj pol, če med matematko al pa kir koli predmet kako se knjigo bere Ali kak špil igra. Folk pojnt je, da je otroka neslišen in ne moti pouka.
A ni več potrebno pri pouku sodelovat?
Mulca, svojga treščim doma še s atlasom, učitlco pa na pir pelem.
Ce ti svoje otroke za nekaj motiviras tako, da jih z atlasom mlatis potem je csd za poklicat. Govoriva o sorazmernosti. Ce bo moj otrok j.ebal mamico prfoksi ga lastnorocno skloftam pred njo in se ji opravicim ker ga ocitno nisem znal vzgojit. Ko pa mi bo 8 letnika z atlasom po glavi pa se ji bo ta dan bolj vtisnil v spomin kot mojemu 8 letniku. Osebno nimam tezav s fizicnimi kaznimi samo je treba sorazmernost upostevat.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Ne sanjaj, da gre to kar tako, da ravnatelj pošlje ven iz razreda in na drugo šolo. Na sodišču to pade. Ne gre tako, če so starši proti. Imam kar mnogo šolnikov med prijatelji in učitelj in šola nimata več nobenega učinkovitega sredstva za zagotoviti red. Ni osnove, da učenca pošlješ iz razreda, razen če imaš drugega učitelja, ki se z njim ukvarja.
Prešolanje sploh ne gre kar tako. To prizadene tudi občino, ki mora organizirati in plačati morebitno potreben prevoz. Ravnatelj bo pri taki občini spet padel v nemilost.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
ksz...

To je zato, ker tastari ne znajo/zmorejo vzgajat otrok. Ce danes komu, ki ima otroka reces, da bi ga moral cez rit prtegnt so vsi zgrozeni, da otrok se pa ne tepe. Ja, glejte kako vam vrzejo kamen v glavo in ga pohvalite, da dobro cilja. Doma mora biti avtoriteta in kdaj pa kdaj rit utripat.