To je eden najslabših Hisense modelov, niti ni 4k:
40" Hisense H40B5600 - Specifications
Specifications of Hisense H40B5600. Display: 40 in, VA, Direct LED, 1920 x 1080 pixels, Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °, Brightness: 200 cd/m², Static contrast: 5000 : 1, Refresh rate: 50 Hz / 60 Hz, Frame interpolation: 700 PCI (Picture Criteria Index), TV tuner: Analog (NTSC/PAL/SECAM)...www.displayspecifications.com
Jaz sem ga samo opozoril, da je to slab TV, kako se bo pa odločil me pa ne briga, lahko kupi tudi črno belega, ča ga bo še lje dobil. Drugače pa zgoraj glede hitrosti delovanja VOXa in Philipsa, ti verjamem, da je primerljiva, samo ne zato, ker je VOX hiter, ampak ker je Philips počasen v primerjavi naprimer z LGejem ali Samsungom.zdej mi pa razlož zakaj rabi bit 4k pri 40 col, pa če gledaš na 3+ metre?
Jaz sem ga samo opozoril, da je to slab TV, kako se bo pa odločil me pa ne briga, lahko kupi tudi črno belega, ča ga bo še lje dobil. Drugače pa zgoraj glede hitrosti delovanja VOXa in Philipsa, ti verjamem, da je primerljiva, samo ne zato, ker je VOX hiter, ampak ker je Philips počasen v primerjavi naprimer z LGejem ali Samsungom.
zdej mi pa razlož zakaj rabi bit 4k pri 40 col, pa če gledaš na 3+ metre?