Citat:
Uporabnik 1980 pravi:
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Pri Tušmobilu naj bi bilo po 1.7., da bodo natisnjen račun (ki bo poslan po navadni pošti) zaračunali 0,30 €. Meni, ki mi ga pošiljajo po e-mailu (e-račun) pa mi bodo za to zaračunali 0 €.
Mislim, kaj je naslednje? Vsako leto izmišljevanje nekih postavk! Najprej si izmislijo upravljanje terjatev namesto opomina, ker je tam zakonsko, k sreči obrestna mera regulirana, haval bogu, potem pride do novih izmišljotin.
Torej kaj, človek naroči neko storitev se obveže, da jo bo plačal in potem kaj? Se računa vse povprek, da jim plačaš!?
E-račun
, kaj naj stori strejša oseba, katera nima računalnika ter interneta, kolikor vem je takšnih več tisoč naokoli. Naj zamenja operaterja, bo tam kaj bolj?
Me prav zanima, od kje zakonsko dovoljenje nekomu, da si sproti izmišljuje neke postavke na računu?
To se je preveč razpaslo. Začelo se je služiti več kot pa z osnovno dejavnostjo. Jutri je lahko ta cena 0,90, 1, 2€.. 100€, ker se kot izgovor lahko uporabi, ker se je recimo podražila nafta Brent ali pa je prišlo do velikih požarov in posledično jezgorel les kot osnovna surovina za celulozo ali pa poplvljena je bila tovarna s celulozo, pa se je cena celuloze podražila ter posledično zato še papir za položnico, mislim obstaja tukaj kakšen nadzor ali regulacija ali ne? Kajti če ne, si bom še sam izmisli nek poslovni model, kjer mi bo cilj služiti preko različnih postavk, glavna dejavnost pa bo le farsa za obračun