Tusmobil 'brez' - sem spregledal podražitev

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Izgleda da par mesecev nisem pogledal tušmobilovega računa (v elektronski obliki)...

Kdaj so podražili klice in SMSe iz 10 centov na 16?
Morda kdo ve kako so obveščali nas uporabnike?

Kaj je trenutno najbolj ugodno za nekoga, ki telefon uporablja zelo malo (npr med 5 in 10€ na mesec)?
Saj vem, da je razlika v višini enega pira, ampak iz principa...

Lp,
Peter

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Pogledal ga nisi že več kot 1 leto
evil.gif

http://www.tusmobil.si/obvestila.html

Prva podražitev (iz 0,10 na 0,15 €/min):
Citat:
Obvestilo o spremembi cen na paketu BREZ 28.09.2012
Uporabnike storitev družbe Tušmobil d.o.o. obveščamo, da bodo z dnem 01.11.2012 stopile v veljavo spremembe cenika na paketu BREZ v naslednjih točkah:

1. Klici in videoklici v vsa mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji: 0,15 EUR/min
2. SMS: 0,15 EUR/min
3. MMS: 0,15 EUR/min

Od objave sporočila o spremembi pogojev do njihove uveljavitve imajo naročniki pravico v skladu z določili 3. odst. 85. člena Zakona o elektronskih komunikacijah brez odpovednega roka in brez sankcije odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Ta pravica ne posega v siceršnje lastnosti pogodbenega razmerja, ki določajo obveznost plačila sorazmernega zneska ugodnosti ob odpovedi pogodbe pred potekom minimalnega obdobja.

Druga podražitev (iz 0,15 na 0,16 €/min)::
Citat:
Obvestilo 31.05.2013
Spoštovani uporabniki,

s 1. 7. 2013 bo v uporabo stopil predpis, ki na novo opredeljuje oz. spreminja obstoječo stopnjo davka na dodano vrednost. V Tušmobilu želimo uporabnikom ponuditi najugodnejše storitve tudi v prihodnje, zato cenjene uporabnike obveščamo, da bodo obstoječe cene Tušmobilovega predplačniškega paketa FREE2GO ter mesečne naročnine naročniških paketov FREE, NAJBLIŽJI in NAJBLIŽJI 1500 ostale nespremenjene. Cene preostalih storitev in naročnin bodo usklajene s spremenjeno stopnjo davka na dodano vrednost in prilagojene v skladu s cenovno politiko družbe kot izhaja iz naših cenikov (http://tusmobil.si/pomoc-in-informacije/cenik.html).«

I

Izbrisan uporabnik #488

Tak so mene nategnili pri Mobitelu.

Mel sem tisto ugodnost 3 številke ceneje.

Pa naenkrat vidim, da je bila samo še ena in še to za smešnih 20% al kolko ceneje.

Pa mi rečejo, saj je pisalo na položnicah, kaj pa ne berete.

Moj odgovor = "e položnice sem dobival direkt v spletno banko, tam je samo UPN/položnica brez flanca"...

Tišina.

Čisti nateg.

Posebej bi morali pisati in opozoriti ter zahtevati aneks ali soglasje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Še bil nekaj časa pri njih, ker ni bilo boba, ne druge resne konkurence s top ponudbo.
Pač pazil sem, kaj kličem in koliko.

Potem pa je seveda prišel bob in ni bilo nobene dileme.

Letni prihranek okoli 500 EUR.

I

Izbrisan uporabnik #488

Da bi hodil okoli, izgubljal čas in prepričeval prepričane za par eur?