tuš kabina-pušča

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Vedno se da kad pod ploščice v izogib težavam, ki hi beremo in vedno imajo kabine nekaj masnevrskega prostora s katerim loviš razlike...cca. 2 cm na vsaki strani. Je pa to v U profilu, ki ga montiraš na steno in steklom s svojim porofilom ki pride v ta U profil.

afna1972

Pripravnik
11. feb 2013
167
0
16
točno tako kot pravi vincent, kad pod ploščice, kabina pa ima manevriranje in ne more kar tako puščati....

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
pa ni problem, da če gre bana pod ploščice, da potem vrata ne bi pasala, ker bi izgubil tako cca 1cm na vsaki strani? Okroglina potem ni več ista.

Avtor pa ima vrjetno težavo pri stiku stranice na steno ali stiku stranice na bano. Dvomim, da mu spušča na stiku bana-ploščice

Ce so ploscice narejene preko korita , kar morajo v vecini primerov biti , pase tudi vsaka kabina

pozdrav.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
je tako.
Ko smo že pri keramičarjih.
Sem videl kopalno kad, ki jo je postavljal izučeni keramičar. (no, vsaj na papisju)
Že na oko je bila postrani vgrajena. In ko je lastnik vprašal, da nekaj ni vredu, da se je glede na linijo ploščic banja visi... se je keramičar razjezil, in rekel "kako bo pa voda odtekla če ne bo visela"
Tolko o nekaterih "mojstrih"

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Če kad nima padca, potem jo daš v padec. Sicer pa jih ima veliko že padec vlit oz. je v notranjosti kadi.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Če kad nima padca, potem jo daš v padec. Sicer pa jih ima veliko že padec vlit oz. je v notranjosti kadi.

Braaavoooooooooooooooo
(PS Vsaka kad ima narejen padec. Pa ne okol govort)

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik FRooT pravi:
Je tuškabina morda kolpasanova ?

LP,
miha

jaz imam probleme s Kolpasanovo tuškabino, saj mi v enem kotu teče
uf-1.gif

a je to klasika in če je, a se da tukaj kaj narediti?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Jp - ne vode spuščat. Al pa uporabljaj za tuširanje vodo v prahu.
tongue-1.gif

Daj sliko ali malo bolj opiš... - mah ne, daj sliko in povej kje pušča. Vse ostalo bodo enako kvalitetni nasveti, kot moj.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:

Braaavoooooooooooooooo
(PS Vsaka kad ima narejen padec. Pa ne okol govort)
Sarkazam detector off
redface-1.gif

evil.gif

ziro11

Zelenc'
9. feb 2015
8
0
1
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
Kaj ti zdaj zamaka
Tus korito ali tus kabina
pa kako sliko napopaj

Zamakalo je pri tuš kadi.

Ampak je puščanje preteklost. Mojster je dal kad pod ploščice. Včeraj prvič nismo imeli poplave
smile-1.gif
. Slike sledijo.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Kaj ne obstajajo neki profili, ki se jih vgradi med polaganjem ploščic, v katerega potem vstaviš steklo?

Nazadnje urejeno:

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Če je kolpasanova. V navodilih na zadnji strani je napisano, kje bi moralo biti zasilikonirano. Pri meni so 3x popravljali, silikonirali, na koncu sem jim pa sam reku RTFM. Pozabili so zasilikonirat znitraj tuškabine pod stransko šipo. Zamakalo pa je za tuš kadjo, tk da je bilo možno marsikaj, ampak se je na koncu izkazala "greška" na tuškabini.
wink-1.gif