Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Mogoče bo pridobil na moči v svojem peskovniku. Bo pa pred nosom izgubil veliko večji peskovnik.
Ceno za fakiča? Veliko večjo ceno bomo plačali, če bomo diktatorčku v nedogled gledali čez prste.
Seveda, pa roza slončki tudi letijo.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Sej se bori za moc v svojem peskovniku in samo to ga zanima.
Jaaaa konec sveta boooooo. Ker ena glupa baba in debiln tip nista mogla plozat diktator propagande.Citat:
Cena za fakica bo konkretna (pa ne mislim od Turcije). Zadaj je konflikt med ZD in Rusijo. On je pa samo hebena stranka.
To tudi pod razno ni isto. Tu gre za zborovanje sorodnih strank (istega civilizacijskega/kulturnega obmocja) znotraj unije, nic drugega.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Zborovanje na tujem much??
Marine Le Pen leads gathering of EU far-right leaders in Koblenz
The head of France’s Front National will share the stage with far-right leaders from Germany, Italy and the Netherlands.
The French presidential hopeful Marine Le Pen is to headline a European gathering of Eurosceptic and far-right leaders in Germany.
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Erdogan sodi v Haag zaradi zločinov nad civilnim prebivalstvom.
Popušli ste, prej se boš sprijazno lažje ti bo.
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Nobeno znanje ni potrebno, krivec je na dlani.
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Mhm.
Verjamem, da marsikomu marsikaj nastavlja.
Citat:
Uporabnik piagolo pravi:
Mene kot državljana EU (yebiga volil sem) prav zabole uvo kaj se znotraj meja Turčije dogaja. Tudi, če v svoji demokratičnosti pospravi 90% sorojakov. Svoje probleme, svoje užitke naj držijo znotraj svojih meja.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik piagolo pravi:
Mene kot državljana EU (yebiga volil sem) prav zabole uvo kaj se znotraj meja Turčije dogaja. Tudi, če v svoji demokratičnosti pospravi 90% sorojakov. Svoje probleme, svoje užitke naj držijo znotraj svojih meja.
Res? Potem te 10mio beguncev ne zanima? Bomo videli
Citat:
Uporabnik piagolo pravi:
Če so ti begunci znotraj meja svoje države..........