GT3 z ročnim
Hvala, crknu od smeha. Dej še kej napiši...Gasper: hibrid 2.5 vlece k zvau
Spominja me na kolega, ki je šel iz Jugota na Bravota in smo samo še o tistem jajcu poslušali, kako to gre, pa pospeški in lega na cesti in ne vem kaj še vse. Je drug kolega popizdu in mu reku pejd z mano in ga je zapeljal z njegovim avtom. Potem se je nehalo hvaljenje tistega jajca .Heh, decva. Te zapelem, sam k se bojis bod raj doma.
Kje pravim, da je moje mnenje edino pravilno.?Torej ce te prav razumem, je tvoje mnenje edino pravilno? Oz. ce recem, da je dobro je to zato, ker zih pojma nimam ali sem prevec zelen ali ze nekaj tretjega in vsekakor se motim ne? In s realnimi podatki/izkusnjami skrbim za smeh? Ne ti z YT videi. krucefiks, ti pa si mega car, res.
In kaj ti pravis za mojega ali katerikoli drugega RAV-a mi pa prav dol visi. Sem navdusen, usekan, karkoli... se vedno pisem iz dozivetega, ne bajam pa YT limam. Zihr mas ajfon, zvis pr mamici pa nimaa druzine. Hipster, vseved Sam zapelat se bojis, tipicno...
Kaj je otroci, so vas fotri spet pred računalnik spustili?
Kje pravim, da je moje mnenje edino pravilno.?
Vsak ima svoja merila, ampak če nekdo napiše, da RAV4 vleče ko žvau ali še v zivljenju se ni peljal z boljšim avtom ali pa je enostavno butelj in ima zelo čudna merila.
Razen, če je žvau polž, potem naj ti bo.
Torej, da bova pisala o istem. Sam si priznal, da tuli (ok, poje po tvojem), tako da tukaj nimava kaj v praksi probavat. Smejim se pa tvoji izjavi, da hibridni RAV4 vleče ko žvau. To je vse. Ti vsaj priznaš, da zadeva v določenih okoliščinah tuli, je pa tukaj nekaj zaslepljencev, ki trdijo, da to ni res.Poslusaj, ce ti na vsako pasjo bombico pades je to tvoj problem. Sem te ze vprasal, na osnovi cesa ti tako vehementno trdis vse tole? Kar se pa butlja in ostalih zbadljivk tice sem ti pa napisal samo se izogibas, ker si baba. Pejva se zapelat, pa mi bos v praksi razlozu kaj tuli in vse ostalo. Ce sem ze tepec bom vsaj koncno izvedu kaj pa kako. Do takrat si pa navadn kavcar, poln sam sebe. Forum velik prenese, ko je treba pa kaj v praksi pokazat, se pa konca.
Vidiš, poleg vsega si še nepismen. Okarakteriziral sem te šele na podlagi tvoje izjave, da hibridni RAV4 vleče ko žvau. Ne pa, ko je bila debata o ''petju''.Aha, torej tako. V tvojo info: nisem edini, ki je tu napisal (niti slucajno ne rabim nic priznavat, se najmanj tebi, upam da ti je to jasno) da motor zapoje (zate tuli, jebiga). Ni mi samo jasna ta tvoja zagrizenost s tem moriti nonstop, ko pa nihce temu ne oporeka. Kako drugace pa naj masina dela ce vlece v hrib? A tvoji dizli so pa tihi? Daj no drkat brezveze v iber nonstop. In ce ti povem, da meni ko lastniku tega sploh ni kriticno pa me pol okarakteziras z nevem kom ti pa vnaprej povem da si navaden butelj. Se zdaj mi nisi napisal, kaj ti trenutno vozis, da vsaj priblizno vem s kom se pogovarjam. Drugace pa glej, zadeva dela bp. Ti pa cuvaj svoja useska, da bos lep se naprej. Se sminko ti kupim pa bos perfekten. Drugace pa sem dosti v realnem svetu, za razliko od bab, ki doma nabijajo.
V videu v prvem postu nihče nič ne tlači na polno, temveč se enostavno pelje v dolg klanec na avtocesti. Dizel bi to zmogel pri umirjenih in tihih 2.000 vrtljajih na minuti .Spet so se na kupu znašli tisti, ki niso hibrida nikoli vozili. Pač vsak motor se dere kot se dere ko ga napokaš do 6k rpm. Kaj je treba zdaj toplo vodo okrivat? Za normalno vožnjo pa avto ni na 0rpm in 6000 rpm. Ni to binarni sistem 0/1. Da pospešim kot človek do 100kmh, rečmo v 12sekundah, obrati ne bodo šli nad 4k rpm. Če pa želim pospešek 8s do 100kmh pa boš 5s od tega poslušal motor na 6k rpm. Pa kaj zdaj?
Če sem pa dizla tlačil na polno do 5k rpm je pa kaj že bilo drugače? Komulativno do 100kmh je bil tudi ene 5s na polnih obratih ali pa tam blizu Samo da si moral vmes še šaltat...
Če pa voziš kot večina ljudi pa avto ne preseže 2k rpm, majke mi da ne. Ker so sami počasni na cesti in sploh ni potrebe, da pohodim konkretno gas.