Tuljenje hibrida

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Heh, decva. Te zapelem, sam k se bojis bod raj doma.
Spominja me na kolega, ki je šel iz Jugota na Bravota in smo samo še o tistem jajcu poslušali, kako to gre, pa pospeški in lega na cesti in ne vem kaj še vse. Je drug kolega popizdu in mu reku pejd z mano in ga je zapeljal z njegovim avtom. Potem se je nehalo hvaljenje tistega jajca :).
Pa ne pravim, da je tvoj RAV jajce, očitno si le preveč navdušen nad njim. Ali pa samo usekan, tudi to je možno.
Če nič drugega vsaj za smeh poskrbiš.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.690
1.048
113
Torej ce te prav razumem, je tvoje mnenje edino pravilno? Oz. ce recem, da je dobro je to zato, ker zih pojma nimam ali sem prevec zelen ali ze nekaj tretjega in vsekakor se motim ne? In s realnimi podatki/izkusnjami skrbim za smeh? Ne ti z YT videi. krucefiks, ti pa si mega car, res.

In kaj ti pravis za mojega ali katerikoli drugega RAV-a mi pa prav dol visi. Sem navdusen, usekan, karkoli... se vedno pisem iz dozivetega, ne bajam pa YT limam. Zihr mas ajfon, zvis pr mamici pa nimaa druzine. Hipster, vseved :) Sam zapelat se bojis, tipicno...

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Torej ce te prav razumem, je tvoje mnenje edino pravilno? Oz. ce recem, da je dobro je to zato, ker zih pojma nimam ali sem prevec zelen ali ze nekaj tretjega in vsekakor se motim ne? In s realnimi podatki/izkusnjami skrbim za smeh? Ne ti z YT videi. krucefiks, ti pa si mega car, res.

In kaj ti pravis za mojega ali katerikoli drugega RAV-a mi pa prav dol visi. Sem navdusen, usekan, karkoli... se vedno pisem iz dozivetega, ne bajam pa YT limam. Zihr mas ajfon, zvis pr mamici pa nimaa druzine. Hipster, vseved :) Sam zapelat se bojis, tipicno...
Kje pravim, da je moje mnenje edino pravilno.?
Vsak ima svoja merila, ampak če nekdo napiše, da RAV4 vleče ko žvau ali še v zivljenju se ni peljal z boljšim avtom ali pa je enostavno butelj in ima zelo čudna merila.
Razen, če je žvau polž, potem naj ti bo.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.690
1.048
113
Kje pravim, da je moje mnenje edino pravilno.?
Vsak ima svoja merila, ampak če nekdo napiše, da RAV4 vleče ko žvau ali še v zivljenju se ni peljal z boljšim avtom ali pa je enostavno butelj in ima zelo čudna merila.
Razen, če je žvau polž, potem naj ti bo.

Poslusaj, ce ti na vsako pasjo bombico pades je to tvoj problem. Sem te ze vprasal, na osnovi cesa ti tako vehementno trdis vse tole? Kar se pa butlja in ostalih zbadljivk tice sem ti pa napisal samo se izogibas, ker si baba. Pejva se zapelat, pa mi bos v praksi razlozu kaj tuli in vse ostalo. Ce sem ze tepec bom vsaj koncno izvedu kaj pa kako. Do takrat si pa navadn kavcar, poln sam sebe. Forum velik prenese, ko je treba pa kaj v praksi pokazat, se pa konca.

• Všeč mi je
Reactions: Ginginova

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Poslusaj, ce ti na vsako pasjo bombico pades je to tvoj problem. Sem te ze vprasal, na osnovi cesa ti tako vehementno trdis vse tole? Kar se pa butlja in ostalih zbadljivk tice sem ti pa napisal samo se izogibas, ker si baba. Pejva se zapelat, pa mi bos v praksi razlozu kaj tuli in vse ostalo. Ce sem ze tepec bom vsaj koncno izvedu kaj pa kako. Do takrat si pa navadn kavcar, poln sam sebe. Forum velik prenese, ko je treba pa kaj v praksi pokazat, se pa konca.
Torej, da bova pisala o istem. Sam si priznal, da tuli (ok, poje po tvojem), tako da tukaj nimava kaj v praksi probavat. Smejim se pa tvoji izjavi, da hibridni RAV4 vleče ko žvau. To je vse. Ti vsaj priznaš, da zadeva v določenih okoliščinah tuli, je pa tukaj nekaj zaslepljencev, ki trdijo, da to ni res.
In sem ti že parkrat napisal, da sem vozil precej hibridov, vključno s Toyotinimi. In so zadeve top, ampak žal ne brez napak. In daleč najslabšo uslugo Toyotinim hibridom delate Toyota loverji, ki slikate nerealno oh in sploh sliko le teh normalnim ljudem, ki so potem seveda totalno razočarani, ker se ne pelje tako kot njihov dizel. Itak se ne pelje, ker je tehnologija drugačna in se moraš nekoliko prilagodit. To NE pomeni, da je slabša, le da mora vsak sam premislit, kaj NJEGOVI uporabi bolj ustreza. To je (še enkrat) vse.

Pa predlagam, da družbo iščeš v realnem svetu, ne tukaj gor. Lahko mi še 100x napišeš baba, jaz bi se sicer na tvojem mestu zamislil, kdo išče družbo na spletu.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.690
1.048
113
Aha, torej tako. V tvojo info: nisem edini, ki je tu napisal (niti slucajno ne rabim nic priznavat, se najmanj tebi, upam da ti je to jasno) da motor zapoje (zate tuli, jebiga). Ni mi samo jasna ta tvoja zagrizenost s tem moriti nonstop, ko pa nihce temu ne oporeka. Kako drugace pa naj masina dela ce vlece v hrib? A tvoji dizli so pa tihi? Daj no drkat brezveze v iber nonstop. In ce ti povem, da meni ko lastniku tega sploh ni kriticno pa me pol okarakteziras z nevem kom ti pa vnaprej povem da si navaden butelj. Se zdaj mi nisi napisal, kaj ti trenutno vozis, da vsaj priblizno vem s kom se pogovarjam. Drugace pa glej, zadeva dela bp. Ti pa cuvaj svoja useska, da bos lep se naprej. Se sminko ti kupim pa bos perfekten. Drugace pa sem dosti v realnem svetu, za razliko od bab, ki doma nabijajo.

Aja se tole, kaj nerealnega jaz slikam za Toyoto? Kar sem napisal je v mojem primeru tocno tako in nic drugace.

In kdo mislis da si ti da bos karkoli komu tukaj naprej metal?

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Aha, torej tako. V tvojo info: nisem edini, ki je tu napisal (niti slucajno ne rabim nic priznavat, se najmanj tebi, upam da ti je to jasno) da motor zapoje (zate tuli, jebiga). Ni mi samo jasna ta tvoja zagrizenost s tem moriti nonstop, ko pa nihce temu ne oporeka. Kako drugace pa naj masina dela ce vlece v hrib? A tvoji dizli so pa tihi? Daj no drkat brezveze v iber nonstop. In ce ti povem, da meni ko lastniku tega sploh ni kriticno pa me pol okarakteziras z nevem kom ti pa vnaprej povem da si navaden butelj. Se zdaj mi nisi napisal, kaj ti trenutno vozis, da vsaj priblizno vem s kom se pogovarjam. Drugace pa glej, zadeva dela bp. Ti pa cuvaj svoja useska, da bos lep se naprej. Se sminko ti kupim pa bos perfekten. Drugace pa sem dosti v realnem svetu, za razliko od bab, ki doma nabijajo.
Vidiš, poleg vsega si še nepismen. Okarakteriziral sem te šele na podlagi tvoje izjave, da hibridni RAV4 vleče ko žvau. Ne pa, ko je bila debata o ''petju''.

Dizel se bo v takšnih klancih vozil z 2 jurja vrtljajev, to je to, brez stresa in tuljenja. Bo pa seveda čisto druga zgodba v mestu, kjer je Toyotin hibrid čista milina.

Vozim pa dizla in občasno hibrida.

In verjamem, da ti je tvoj hibrid izredno všečen, verjetno si doma kje v dolini, na ravnem. Klanec pa vidiš morda na poti na morje in ti takrat hibrid full fajn ''poje''. Pri nas so zadeve malo drugačne in vsi doma na višini so na večinoma dizlih. Ker Toyotinega hibrida poslušat 15km do doma je no go. Hkrati pa z regeneracijo tudi navzdol ne moreš nič pridobit, ker se praktično takoj nafila baterija. In potem gre vse v nič. Tako da, tisti, ki nimajo dizlov ali bencinarjev, so pa na full elektrik. To je pa druga stvar. Sedaj pa še malo pametuj, kako jaz samo YT limam in pojma nimam.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.690
1.048
113
Lahko napises kaj tocno?

Tista 'zvau' je bla pa bombica na katero si zapel k 'zvau' :) In ja, moja 2.5 masina dobr potegne,ce ti je vsec ali ne mi pa draga moja, cist dol visi. Moti me edino limitirana max. brzina, samo tako je, nimam kaj.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Clancy

Majstr
20. avg 2007
822
394
63
Za to "kravo", bi jaz res rekel da vleče ko "žvau" :)

Stisneš gas in počakaš, da cajger pride do konca :)

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
To je spet en fejk video, ker v resnici avto precej bolj tuli in rabi do 100 dve minuti pa pol.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Spet so se na kupu znašli tisti, ki niso hibrida nikoli vozili. :D Pač vsak motor se dere kot se dere ko ga napokaš do 6k rpm. Kaj je treba zdaj toplo vodo okrivat? Za normalno vožnjo pa avto ni na 0rpm in 6000 rpm. Ni to binarni sistem 0/1. Da pospešim kot človek do 100kmh, rečmo v 12sekundah, obrati ne bodo šli nad 4k rpm. Če pa želim pospešek 8s do 100kmh pa boš 5s od tega poslušal motor na 6k rpm. Pa kaj zdaj?
Če sem pa dizla tlačil na polno do 5k rpm je pa kaj že bilo drugače? Komulativno do 100kmh je bil tudi ene 5s na polnih obratih ali pa tam blizu :) Samo da si moral vmes še šaltat...

Če pa voziš kot večina ljudi pa avto ne preseže 2k rpm, majke mi da ne. Ker so sami počasni na cesti in sploh ni potrebe, da pohodim konkretno gas.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Spet so se na kupu znašli tisti, ki niso hibrida nikoli vozili. :D Pač vsak motor se dere kot se dere ko ga napokaš do 6k rpm. Kaj je treba zdaj toplo vodo okrivat? Za normalno vožnjo pa avto ni na 0rpm in 6000 rpm. Ni to binarni sistem 0/1. Da pospešim kot človek do 100kmh, rečmo v 12sekundah, obrati ne bodo šli nad 4k rpm. Če pa želim pospešek 8s do 100kmh pa boš 5s od tega poslušal motor na 6k rpm. Pa kaj zdaj?
Če sem pa dizla tlačil na polno do 5k rpm je pa kaj že bilo drugače? Komulativno do 100kmh je bil tudi ene 5s na polnih obratih ali pa tam blizu :) Samo da si moral vmes še šaltat...

Če pa voziš kot večina ljudi pa avto ne preseže 2k rpm, majke mi da ne. Ker so sami počasni na cesti in sploh ni potrebe, da pohodim konkretno gas.
V videu v prvem postu nihče nič ne tlači na polno, temveč se enostavno pelje v dolg klanec na avtocesti. Dizel bi to zmogel pri umirjenih in tihih 2.000 vrtljajih na minuti ;).
Za alteraše je pa itak edino pravi Tesla model S 100 performance, tam je vse tiho.