Tud zverine zaidejo v lj...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Keri sound.......
zmaga.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
zakaj za dušo, da maš pol avto v garaži? a ni pol isto, kot da če maš doma samo plakat?
ne vem, ne razumem ...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
je it registrska?

Jop.

Ostani pri streljanju ciganov, tresenju klamf in laganju - ti gre bolje.

Iz prve roke: registracija je Slovaska. BB ZONDA

se mi je zdelo da ni italijanska, sem mislil, da bi lahko bila nemška BB, samo pol bi mel tud avstrijsko vinjeto
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.971
-384
113
kako pa veste? hja, jest jih sploh pogledal nisem, oz. sem ves čas mislil da so nemške...

markoman: določenih stvari ne bomo nikoli razumeli. Kot recimo te, zakaj moške privlači lep avto z dobrim zvokom in brutalnimi pospeški.

sej če imaš tak avto imaš tud za transport do kakšnega dirkališča, in potem ga tam ožameš kolikor da od sebe. Vmes se pa malo podiš po slo avtocestah. Ponoči so dost prazne.

off:
se zdele spomnem ene zgodbe, k jo govoru en Slovak. Bil je tak mejhn pa mal je hotu bit razbacan, delal je pa kot delavec v bližnji fabrki, živeli so pa v eni hiši zraven. 30komadov. Pač tuja poceni delovna sila iz Slovaške. In to so pil non-stop. Pa kdaj so se tud z nami kej zapričal in je tip po pol leta v Sloveniji začel govort, da ubistvu je tud on šef, in da ima tud on delavce v najemu tkole po svetu, da je njihov "posrednik"! In da ima porscha na Slovaškem, pa ne vem kaj še vse. Predvsem me je pa presenetil z izjavo, da je honda najboljši avto za driftat!
hysterical-1.gif

Hm in če so tablice res slovaške - kaj če mu je posel še bolj stekel, in si je kupil kar Zondo? Matr, zdej mi je pa res žal, da nisem pri avtu počakal, da bi ga videl...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
zakaj za dušo, da maš pol avto v garaži? a ni pol isto, kot da če maš doma samo plakat?
ne vem, ne razumem ...

ko boš miljarder boš razumel.takrat boš poleg amgja imel v garaši še zondo da boš kako 3 ure na teden imel nasmeh do ušes

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Tko ja, se meni grozi
smile-1.gif

Ti kar takoj povem cifro svojega odvetnika, ali se malo pocakam? Sicer pa, tvoje neumnosti spadajo v blodnje.

Nazadnje uredil moderator:

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
ne vem, ne razumem ...

Tega ne rabiš razumet. Kdor želi to razumet, ga ne bo nikoli imel, tudi če si ga bo lahko privoščil. Pri meni vem, da bi Zonda takoj in brez pomisleka bila drugi do tretji avto pri palači...če bi mi zneslo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.730
113
slovak je baje vozil na racelandu s Coljo, ki bo imel oddajo v nedeljo. to bo spet smeha.. pa neki K1 attacki so še baje bli poleg, pač neka slovaška roba.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.730
113
tega slovaka je verjetno nategnil, pa verjetno je ta slovak nek pozer da bi reskiral tudi teden 14 dni, sam da se pojavi na sloveniše TV...tako pač je v tem lajfu.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
K1 Attack, Slovaški, me je prehitel na AC "at full speed" prejšnjo nedeljo, torej slabih 14 dni nazaj.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.730
113
ja tist je nek jajc plastično :D cena pa taka kot da je zlat... ima ga tudi en iz mbja.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
po registrski zgleda da je...

Tudi sam sem ga videl pa žal nisem imel pametnega fotoaparata pri sebi da bi ga pofotkal... Kolega je reku "pejt gremo ke gor je en avto na četri avspuha parkirat" hehehe