Citat:
zkoriščevalec otroške delovne sile!
Ampak si pozno začel, Jaz sem mojega otroka začel navajat na lopato, grablje itd. že pri petih letih. V bistvu je že pri štirih znala ločit med križnim in navadnim izvijačem.
pa ločiti kovine itd....
Citat:
zkoriščevalec otroške delovne sile!
Ampak si pozno začel, Jaz sem mojega otroka začel navajat na lopato, grablje itd. že pri petih letih. V bistvu je že pri štirih znala ločit med križnim in navadnim izvijačem.
Ne veš, kakšno je bilo ozadje. Niso vsi ljudje pravniki, zlahka ju je ravnateljica nategnila (če vzamemo, da nista krivi) v smeri 'dajta odpoved, če ne vaju bo vrtec tožil, ostali bosta brez vsega' itd. Osebno se strinjam s tabo, vendar je pa zgodba povsem drugačna, če imaš otroke, kredite ipd in potem nabašeš še na bolnega šefa, ki se spravi nate.Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Odpoved daš če si kriv ali če najdeš boljši šiht....... to je to...
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Če neki izobraženi ovci ne znata zagovarjat svojih stališč...
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ksz..
mater bluzite. In kako vi brihtoli veste v kakšnem kontekstu je rekla, da mu bo usta zalepla, da je cel drama okoli tega in zaradi take izjave kar 5 let v zapor?Pač mali je na podlagi izjav mnogih staršev bojda zelo problematičen, očitno ji je malce popil živc in mu je rekla, da mu bo akr usta zalepla, ja in? Bogi revček bo imel zaradi miljon pravic in nobene dolžnosti verjetno celo življenje trame zaradi tega. Zato pa je vse tako, ko se samo po rokicah nosijo te vaši sončki. Pa fak no kakšne prbijate. Pa kako visok IQ ima vzgojiteljica. Ja zaradi mene ga ima lahko samo 15, ker je to za tovrstno delo praktično irelevantno. Sej ne dela s kvantno fiziko ampak z otroci. Torej mora biti izredno potrpežljiva, ljubezniva in predvsem mora rada opravljati svoje delo.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ma dej bluzit, zato pa je malo morje razvajenih pamžov. Mene srat prime ko pridem po tamalo v vrtec, ko vidim kaj vse si tamali dovolijo, bože nedaj kakšenmu kaj rečtČe bi men pršla tamala domov z izjavo, da ji je vzgjiteljica zaqgrozila, da ji bo kr usta zalepila, bi ji lepo rekel, da si je očitno že zaslužila in da naj se lepše obnaša.
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Materi je za vrtčevsko afero zdaj žal: »Nisem hotela nobenih komplikacij. Le svojega sina sem hotela dati stran, v drug oddelek ali vrtec. Na to, kar je naredila direktorica vrtca, nimam vpliva. Zgrožena sem, da je do tega prišlo. Pričakovala sem, da bodo kakšne sankcije, neplačan dopust, prisilni, premestitev v drugo skupino ... kakšne bedarije.«