Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Recimo hardwareversand. Daš v košarico preko idealo.de, da imaš nižjo ceno (ni v vseh primerih, en primer je spodaj). Poštnina je 11€, nad 100€ imaš 5€ popusta, nad 500€ pa 10€ (kuponi), če plačaš s paypalom je 3% provizije na nakup. Imaš tudi computeruniverse (za slovence so dražje cene) itd...
Si ti prebral moj celoten post, očitno ne ? Če bi bi ugotovil da so dosti cenejši, vprašanje je da iščem preverjeno trgovino če je že kdo pač kupoval in da poštnina ni čez 10€...
no, potem je computeruniverse top, ker so mi poslali zelo hitro za malo poštnino. mislim, da je bil pri meni v 4. ali 5. dneh od naročila...so pa po moje vsi zanesljivi, ki jih najdeš na gunstiger ali geizhals
Citat: Uporabnik mobifrik99 pravi:
no, potem je computeruniverse top, ker so mi poslali zelo hitro za malo poštnino. mislim, da je bil pri meni v 4. ali 5. dneh od naročila...so pa po moje vsi zanesljivi, ki jih najdeš na gunstiger ali geizhals
Ne vem kaj iščem ampak js sem na hardwareversand vzel za 600€ robe, profitiral sem pa cca 100€ glede na slovenijo. Je pa res da pri vseh komponentah ni takšne razlike, če pa misliš vzeti en disk pa tudi ne moreš priti s poštnino vred veliko ceneje skoz kot v slo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.