Osnovni avtopilot je pri Teslah že v ceni, to kar ti pišeš da je za doplačilo je nadgrajen avtopilot, ki vključuje:Kje si ti minus 20% videl? Nemška tesla Y je minimalno 47.900 € + 3.800 osnovni "avtopilot". Dolgi doseg je osnova 57.100 €
Slovenski Y pa 46.990, long range pa 54.000, na oba še 3.800 avtopilot.
Ja no, in valjda si boš to doplačal.Osnovni avtopilot je pri Teslah že v ceni, to kar ti pišeš da je za doplačilo je nadgrajen avtopilot, ki vključuje:
Navigacija z avtopilotom
Samodejna menjava voznega pasu
Samodejno parkiranje
Summon
Smart Summon
LexusZakaj že? Zato, ker če že enkrat kupiš "top of the range" pol doplačaš še te "nepotrebne" cukrčke.
Pozabil, da pri Toyoti to ne obstaja.
Bolj, da ti povozi psa, ko ''pametno vozi''...Kaj je Smart Summon? Da ga pokličeš kot psa?
Tesla izpušča priložnost zaslužka - jaz bi doplačal, da mi te navlake ne vgradijo!Ja no, in valjda si boš to doplačal.
A ves da tudi mene odbija tale pogled voznika. Me zanima kdaj bi se ga navadil.
In koliko so bilenpred tem pri nas ceneKje si ti minus 20% videl? Nemška tesla Y je minimalno 47.900 € + 3.800 osnovni "avtopilot". Dolgi doseg je osnova 57.100 €
Slovenski Y pa 46.990, long range pa 54.000, na oba še 3.800 avtopilot.
A si ti prodalzdrži še 1 leto pa se bomo potem pogovarjali o cenah.... Tesla je že porezal, predvidevam da je to začetek domino efektra - no upam da je.
A nisi imel skoraj duple cene novega?Sem prepoceni kupil da bi prodajal....