tretji rezervni ključ

ales1234

Pripravnik
2. sep 2007
36
0
6
Nekje sem prebral,da naj bi na nekem skritem mestu v avtomobilih bil skrit tretji rezervni ključ.Baje naj bi ga skrili na to mesto že v tovarni.Zanima me ali je to res ali je to samo nekakšna izmišljotina in kakšna so vaša mnenja in morda celo izkušnje glede tega.Najlepša hvala za odgovore in vesele prihajajoče praznike vsem skupaj.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Razbij desno vzratno ogledalo, tam naj bi bil ključ. Če ga ni, razbij še levo luč zadaj. Če ga še tam ni, nimam več idej.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
LOOOOOOOOOOOOOOOL

Ce ga tudi tam ni, razbij šipo in boš notri
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Stokrat sem že slišal te govorice in niti enega dokaza, da je to res. Hudiča če ne drugo bi morali ljudje na odpadih najt te ključe ampak nihče jih ne najde, samo ''obstajajo pa, čisto zares''.
tongue-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Na suxu je pred leti bila pisarija, da imajo passati/golfi v levem sprednjem blatniku ali ogledalu (mogoče govorim na pamet). Če je to res ali ne, ne vem in ne verjamem, dokler ne vidim tega na enem parkplacu. So pa bili neki pozitivni odzivi lastnikov, če se prav spomnim, tako da možno seveda je, ni pa mus, da je res.
wink-1.gif

Najbolje bi bilo ključ pospravljat v avtu, na vratih pa met biometrične ključavnice. Kdor je avtoriziran, vstopi in adijo. Ne vem, če je point rezervnega ključa v tem, da izgubo originala opaziš, ko greš nabito poln s špecerijo po parkplacu do avta.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ma veš da bi se opazil tak skrit ključ pri prometnih nesrečah, pa še nisem zasledil, da bi ga kdo našel, a blatniki in špegli se vsakodnevno krešejo. Če pa so to prodajalci/serviserji delali z namenom kraje pa je to seveda nekaj čisto drugega.