Citat:
Uporabnik Matey pravi:
spremljate kaj? krneki vsi skupi, vsak neki po svoje prodaja buče.. Praštalo mislim, gospod minister pa škif...
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ja, mal je zmeden... sej pomoje hoče samo dobro ampak mu zgleda misli še malce prehitevajo usta tko da pol bolj tako tako vse skupaj izpade
Tud jaz bi orenk premislil, če bi se šel takole izpostavljat. Ker vem kako se je ljudi poiskalo, ko so dali kakšno tožbo zoper kakega varnostnika.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Svaka mu čast (očividcu) da se upa tako izpostavljati. Jaz se nebi na njegovem mestu.
Citat:
Uporabnik TheAnswer pravi:
Tale direktor al karkol je že podjetja VIP, je tako poln dreka da ko gre čez mesto pomoje še en mesec za njim smrdi.
Naklada pa tolk da sam sebi verjame.
Zdej se morm pa merkat da me ne poiščejo pa ubijejo k tko grdo govorim.
Banda pokvarjena.
Varovanje vseh takih lokalov bi dal tem preverjenim sluzbam ala g7,sintal,pa bi razjebal tole mafijsko drhal.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Nehote se mi je porodila asociacija na pingvine ( saj veste tista božično- novoletna) "ajd razjebimo ovu bajtu" in nato KABUM.
Isto bo pa treba s temi malimi bogovi. Razjebat komplet sistem in z več nadzora postaviti na novo.
Kar se pa tiče tistega "direktorja" je pa en seronja in Paš mu je pošteno povedal da bi v Ameriki že sedel ne pa se nekaj pederiral na televizji.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Varovanje vseh takih lokalov bi dal tem preverjenim sluzbam ala g7,sintal,pa bi razjebal tole mafijsko drhal.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Nehote se mi je porodila asociacija na pingvine ( saj veste tista božično- novoletna) "ajd razjebimo ovu bajtu" in nato KABUM.
Isto bo pa treba s temi malimi bogovi. Razjebat komplet sistem in z več nadzora postaviti na novo.
Kar se pa tiče tistega "direktorja" je pa en seronja in Paš mu je pošteno povedal da bi v Ameriki že sedel ne pa se nekaj pederiral na televizji.
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Uporabnik dsf pravi:
A pa misliš, da so te družbe kej boljše?
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Žal nisem gledal.
Daš lahko VHS rip gor?