Trenirkarski Kranjsterdam!

mistique

Guru
16. jun 2009
14.087
1.891
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
v knjižnici pa zasedejo vse kompe, da potem igrce nabijajo. Je blo več pritožb, vendar so jih zaposleni v mestni knjižnici zmerjal z rasisti...

Ne vem, ti meni povej, kot računalniški strokovnjak, a je tok težko vzpostaviti okolje za "akademsko" rabo?
Ker tudi sam nisem mogel verjeti, da se tega problema ne da urediti.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Podn..se peljem po eni ulci zraven Zaloške pred pol ure- normalno v kavbojkah in polo majci-evo lučke za mano. Kapsi hočejo dokumente, kaj delam ipd..trenerkarjem, ki pa kadijo zraven mopedov na drugi strani pa nič ..evo. kam smo prišli
shocked-1.gif

In je bil postopek tak kot si se ga ucil v kgb prirocniku al so vmes ze kaj napredoval ?
tongue-1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
No pa smo z družbo rekl....pa pejmo za dela prost dan mal u Kranjsterdam....mal na Brione se posladkat....pol pa da pade dol v klet pač kar smo pojedl....pa še mal sprehod čez center.

Pa kle u Kranuuu ste sami sportaši....trenirka kod trenirke..i šokice...pa ajde sm najprej mislu da je samo šiptarska folklora pač....pa vidm da so tud ostali prebivalci Kranjsterdama športniki po duši
bonk.gif

Pa ne da sem gobico na glavi vidu prvič po 20letih......očitno se moda vrača.....bomo čez 2 mesca s5 mel pol Fuđin z gobicami
hysterical-1.gif

Sta bla neka 2 fudbalera....pač sklepam po odjelu...sta šla mal "trimčkat"
smile-1.gif

Aia pa še neki me zanima......una železna fasada zravn kino? Storžiča....tm k je turistična agencija (Chebula
smile-1.gif

Lahko prevod prosim, ker te nič ne razumem.

Kamele0N

23. jul 2008
42.425
5.661
113
Verjetno ce ne razumes to kar sem napisal....nekako ne spadas v populacijo kateri je ta rema namenjena
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kje maš kapo?
tongue-1.gif

Iscem in iscem...ampak vse kar sem uspel najt so tile rogovi...ampak ne vem komu vse sem jih nabil
tongue-1.gif

jelenovi-rogovi.jpg

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.043
11.160
113
Mati že čiča, foter bo tudi, najbolje za otroka da gre v rejo,očitno :S

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
A je Stanislav Klep se vedno njihov hisni odvetnik?
Ahh, vidim da je ze umrl (91 let jih je imel).

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Sedim prejle na trgu pred gimnazijo in jo mimo mahata šipca z napisom na majci v stilu- jaz sem 100% Shiptar..
shocked-1.gif

a je to moderno? v yugi bi dobil pendrek po čebuli..