Trenirkarski Kranjsterdam!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
No pa smo z družbo rekl....pa pejmo za dela prost dan mal u Kranjsterdam....mal na Brione se posladkat....pol pa da pade dol v klet pač kar smo pojedl....pa še mal sprehod čez center.

Pa kle u Kranuuu ste sami sportaši....trenirka kod trenirke..i šokice...pa ajde sm najprej mislu da je samo šiptarska folklora pač....pa vidm da so tud ostali prebivalci Kranjsterdama športniki po duši
bonk.gif

Pa ne da sem gobico na glavi vidu prvič po 20letih......očitno se moda vrača.....bomo čez 2 mesca s5 mel pol Fuđin z gobicami
hysterical-1.gif

Sta bla neka 2 fudbalera....pač sklepam po odjelu...sta šla mal "trimčkat"
smile-1.gif

Aia pa še neki me zanima......una železna fasada zravn kino? Storžiča....tm k je turistična agencija (Chebula
smile-1.gif

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Citat:
Aia pa še neki me zanima......una železna fasada zravn kino? Storžiča....tm k je turistična agencija (Chebula ) not pa Si Mobil......a je to kaka nova moda da pustiš neprebarvano pa je rjava ( V stilu Rat Car-jev? )......al vam je sfalil za barvo?

Globus se reče zgradbi, bivša veleblagovnica sedaj pa v večini mestna knjižnica...fasada je spomeniško zaščitena.

Kamele0N

23. jul 2008
42.425
5.661
113
Ok.....sam smo gledal.....rjavi še nosilna konstrukcija pod streho......valda to zaščitiš če že fasade ne?

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Eh, pustiš, da zgnije vse skupaj in samo pade dol, ker je to pri naši birokraciji najlažji način, da prideš mimo neživljenjskih predpisov.
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.425
5.661
113
Najbrž leti name...?

Ma je res.....se pa dostx peljem čez Lj ( ja sem iz Lj)......tolk trenirk na kupu pa res ne vidiš...pa če greš peš čez celo Lj...ne samo tistih 300m čez strogi center Kranja do mosta in nazaj
smile-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Res je, šiptarjev je ogromno..pa njihovih bab pa otrok tudi
No, grem zdajle čez LJ mal, pa ti bom povedal, če je kaj bolj-pomoje nič.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Zdej bo en teden cerkev zaprta, ker so politikom zaradi grehov naložili toliko krogov po kolenih in po koruzi okoli oltarja...
grims-1.gif

@kamelči: nisi imel muda, da bi zatulil "Čivša nona!" ?
hysterical-1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
če si se čez Kranj sprehodil, potem si videl večino folka šipcev... Sploh okol Pungrada in Globusa, tam jih je kot blata. Drgač pa center je mrtev.

Polno šipcev živi tam za bivšin Črnim baronom v unih vrstnih bajtah.

Tko, da Kranj je ratal Kosova republik.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Saj res ..tole kapo mi pa že lep cajt vrača..Kamela povej kje si, da jo pridem iskat.
tongue-1.gif

Drgač se pa skoraj vsak večer, če sem doma pelem en krog čez KR z peciklom..k bi se čez Prishtino pelju
rolleyes-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Kranj že dolgo ni več Kranjsterdam,so mu ta sloves pobrala druga mesta,sem rojen Kranjčan,danes pač živim drugje.
Kot so ti rekli je Globus bivša veleblagvniva in je "fasada" spomeniško zaščitena zato so po obnovi nanjo dali nazaj stare jeklene kortenske plošče, ker je blagovnica delo arhitekta Ravnikarja.

Glede trenirkajev ne vem ker ne opazujem drugega folka,ampak tudi jaz sem doma in po soseščini ponavadi v trenerki v prostem času,saj je temu to oblačilo tudi namenjeno ali pač ne?!

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Grem stavt da jih je vsaj pol brez papirjev, male opice govorijo po Albansko, v knjižnici pa zasedejo vse kompe, da potem igrce nabijajo. Je blo več pritožb, vendar so jih zaposleni v mestni knjižnici zmerjal z rasisti...

Tole v Kranju je resnično katastrofa, se bojim, da bomo kmelu imeli Srbski problem.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.087
1.891
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
No pa smo z družbo rekl....pa pejmo za dela prost dan mal u Kranjsterdam....mal na Brione se posladkat....pol pa da pade dol v klet pač kar smo pojedl....pa še mal sprehod čez center.

Pa kle u Kranuuu ste sami sportaši....trenirka kod trenirke..i šokice...pa ajde sm najprej mislu da je samo šiptarska folklora pač....pa vidm da so tud ostali prebivalci Kranjsterdama športniki po duši
bonk.gif

Pa ne da sem gobico na glavi vidu prvič po 20letih......očitno se moda vrača.....bomo čez 2 mesca s5 mel pol Fuđin z gobicami
hysterical-1.gif

Sta bla neka 2 fudbalera....pač sklepam po odjelu...sta šla mal "trimčkat"
smile-1.gif

Aia pa še neki me zanima......una železna fasada zravn kino? Storžiča....tm k je turistična agencija (Chebula
smile-1.gif

A te je kdo prašo, zakaj ti fali pol aljbanski orao na tvoji (hervard) majci?
evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
če si se čez Kranj sprehodil, potem si videl večino folka šipcev... Sploh okol Pungrada in Globusa, tam jih je kot blata. Drgač pa center je mrtev.

Polno šipcev živi tam za bivšin Črnim baronom v unih vrstnih bajtah.

Tko, da Kranj je ratal Kosova republik.

res je,povsod po tujini v strem delu mesta živijo bolj premožni ljudje samo pri nas smo šipce tja naselil

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Podn..se peljem po eni ulci zraven Zaloške pred pol ure- normalno v kavbojkah in polo majci-evo lučke za mano. Kapsi hočejo dokumente, kaj delam ipd..trenerkarjem, ki pa kadijo zraven mopedov na drugi strani pa nič ..evo. kam smo prišli
shocked-1.gif