Čisto enostavno.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja že... ampak ko greš na upravitelja aplikacij in "onemogočiš" aplikacijo ki je na rabiš (npr. Google Drive), ti v prvi fazi to zadjo različico programa uninstalira in potem imaš onemogočeno prvotno verzijo tega programa, potem pa ti google play vedno teži da so nove posodobitve za to aplikacijo, a se da to odstranit da ti ne teži na seznamu? LP
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Poskusi resetirat telefon za tem ko onemogočiš aplikacijo. Jaz sem si tako z Note 3 odstranil nekaj googlovega (hangouts, gmail, kiosk...) in samsungovega (chaton...) bloata. Pred ponovnim zagonom je tudi meni težilo za update, po ponovnem obisku marketa pa nič več.
Teži samo za tiste aplikacije,ki jih imaš nameščene ne pa za tiste katere imaš onemogočene.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja... vendar potem sploh ne obvešča o nobeni drugi posodobitvi tudi za programe za katere bi želel da me obvešča!
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Dobro... rootal ga zaradi tega ne bom ker mi čist super dela, me pa vseeno zanina kako je Slicku uspelo disablat bilo katero stock aplikacijo brez da bi jo prvo downgredalo na prvotno verzijo in da jih potem ni med možnimi posodobitvami. Saj tudi meni če disablam ne teži za posodobitve, jih pa imam vmes.