Logično načeloma je... samo sem bil malo neučakan pa nisem ravno logično razmišljal
seda je približno zravnana.
bom jo še sfrezal, ker je nekaj kar velikih grud. sem jih dal na kup, pa naj mašina dela
Hvala. Letos je bilo že preveč stroškov. Bom drugo leto ali pa čez 2 nabavil še pesek.Če imaš v tem času (suho) grude, ki jih ne moreš obdelat z grabljami in lopato (načeloma bi morale razpast že samo z grabljenjem) imaš pretežko zemljo. Kar pomeni ko pride dež boš imel ilovico, kar pomeni boš drugo leto če ne pa čez dve leti spraševal kako se znebit mahu pa kako poštimat gole zaplate. Predlagam, da zdaj narediš kar lahko da bo zemlja lažja. Recmo vdelaj nekaj finega kremena (ne mivko). Upam, da imaš podlago odcedno.
Travo najprej posej, potem valjaj.
Tud sam gledam tole fotko.. tole je zemlja? Men zgleda prcej pesceno?Ja klnc meseca travco. Za pesek in drugo bo še čas. Prvi naj zraste v tej "zemlji".
detelje ni treba zalivatRecimo sedaj je suša ni zalivanja in boš kaj ?
Hvala. Letos je bilo že preveč stroškov. Bom drugo leto ali pa čez 2 nabavil še pesek.
Ja nekatere grude se zelo težko razbijejo. Sem sedaj sfrezal in je boljše, ni pa čisto brez grud. Bomo vidli... Na sliki je pred frezanjem.Poglej priponko 58540
tisto niso kamni, ampak kepe. jih že ni več...Kaj maš tole ? Kamnolom ?
haha. barva na sliki je kar prava. zelo svetlo rjava, ko je suha.barva zemlje meni tud ni prava.. vsaj pri nas smo navajeni bolj temne.. rjave
mogoče je imel pa smrkec vklopljen kakšen "selfie" filter - pa barve zgledajo mal čudno