Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Ja k otroc. Ti pa boš še rekel da je 100Kw pri Hondi več kot pri Toyoti.
To je za eno crko slabse kot vrtec ... ko ste ze ravno pri otrocih
Citat:
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Ja k otroc. Ti pa boš še rekel da je 100Kw pri Hondi več kot pri Toyoti.
Citat:
nekako Honda poudarja športnost, Toyota pa udobje .. če si torej umirjen voznik je boljša opcija avensis, če pa si divjak pa accord! Simple!
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
no ker kupujem avto v tem rangu, sem testiral od zgoraj naštetih Hondo Accord in pa Mazdo6 - vse novo.
Honda me ni prepričala. Enostavno ji nekaj manjka, motijo me malenkosti. Mazda je tukaj v prednosti, tudi znotraj je za odtenek boljše vse skupaj, ni pa idealna. In Honda tudi ne opravičuje toliko višje cene od Mazde.
Ko pa bom dobil na test še Avensisa pa napišem kako in kaj, čeprav je zaradi čudnega dizajna zunanjosti tako ali tako že odpadel pri meni.
Seveda pa čakam še na test mojega favorita, to je novi S60
Aja, raznih testnih voženj A4, Octavie, Passata pa sploh ne bom omenjal. Sem jih sprobal, samo to pa je že druga pesem spet...
Citat:
Ko otroci, in potem se kregajo kaj je bolje .. da se avto pelje športno trdo ali družinsko mehko? To je ravno tako kot barva vozila, enim paše črna drugim pa bela, oboja je pa samo barva!
In glede na naslov topica, nekdo ki izbira med tema dvema voziloma je očitno razdvojena osebnost .. nekako Honda poudarja športnost, Toyota pa udobje .. če si torej umirjen voznik je boljša opcija avensis, če pa si divjak pa accord! Simple!