Se da to kje kupit za končne kupce pa da so navodila zraven?Raje kot ta poc daš v lukno črva-inekcijo, če si nabasal šrauf. Maš rešeno brez vulkanizerja (če se nisi prej po prazni pelal).
Vsaka trgovina z deli.Se da to kje kupit za končne kupce pa da so navodila zraven?
Tudi jaz vozim ta set za popravila seboj in pa en mali 12V kompresor namesto ampul za polnenje. Bolj zihr.Vsaka trgovina z deli.
Šrauf ven. V lukno potisneš sveder in parkrat not ven. Pol daš črva v nastavek, namažeš z lepilom, potisneš v lukno in hitro potegneš ven.
Ajnfoh ko pasulj.
Meni je vulkanizer na Dolenjskem vzel samo 5 eur za fliko, ko sem nabasal na vijak.Glih sred noči bom jaz našel lepo oblečen, kje je zdaj šrauf v gumi? Rajši pokličem potem asistenco in grem s taksijem domov. Ampak tokrat je bil dejansko ta set dobra in hitra alternativa. Vulkanizer pa spet ni bil tak strošek, popravilo je stalo 30 evrov. Nekako živim v upanju, da je to bolje in tudi bolj varno narejeno kot če bi se tega lotil sam doma Seveda je rezervno kolo dosti bolj vsestranska in dolgoročna rešitev, praktično za vse možne primere poškodbe, ampak recimo, da sem tokrat imel srečo.
Mimogrede a kdo ve, kje se lahko kupi ločeno samo to polnilo (brez kompresorčka)? A imajo na Toyota servisih?
Glih sred noči bom jaz našel lepo oblečen, kje je zdaj šrauf v gumi? Rajši pokličem potem asistenco in grem s taksijem domov. Ampak tokrat je bil dejansko ta set dobra in hitra alternativa. Vulkanizer pa spet ni bil tak strošek, popravilo je stalo 30 evrov. Nekako živim v upanju, da je to bolje in tudi bolj varno narejeno kot če bi se tega lotil sam doma Seveda je rezervno kolo dosti bolj vsestranska in dolgoročna rešitev, praktično za vse možne primere poškodbe, ampak recimo, da sem tokrat imel srečo.
Mimogrede a kdo ve, kje se lahko kupi ločeno samo to polnilo (brez kompresorčka)? A imajo na Toyota servisih?