Toyota Auris se poslavlja prihaja Corolla

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Vsi teli repair kiti so en drek. Pomaga le v primerih da kakšen žebelj ali vijak povoziš kot je tvoj primer, pa še to ne vedno. Če ti gumo strga pa samo še avtovleka.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Pa zna se ti zgodit, da te še vulkanizerji pošljejo v 3pm pa boš še novo feltno kupval :D

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
Raje kot ta poc daš v lukno črva-inekcijo, če si nabasal šrauf. Maš rešeno brez vulkanizerja (če se nisi prej po prazni pelal).

• Všeč mi je
Reactions: sad

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.226
773
113
EU
Glih sred noči bom jaz našel lepo oblečen, kje je zdaj šrauf v gumi? Rajši pokličem potem asistenco in grem s taksijem domov. Ampak tokrat je bil dejansko ta set dobra in hitra alternativa. Vulkanizer pa spet ni bil tak strošek, popravilo je stalo 30 evrov. Nekako živim v upanju, da je to bolje in tudi bolj varno narejeno kot če bi se tega lotil sam doma:zardelalter: Seveda je rezervno kolo dosti bolj vsestranska in dolgoročna rešitev, praktično za vse možne primere poškodbe, ampak recimo, da sem tokrat imel srečo.

Mimogrede a kdo ve, kje se lahko kupi ločeno samo to polnilo (brez kompresorčka)? A imajo na Toyota servisih?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.746
113
EU
Honda Jazz im tenko rezervno kolo v prtljažniku. Tisto do 80 km/h. Sem jo že enkrat uporabil v Dalmaciji, ko je notri bil inox vijak. Gumo popravil na HAK_u.
Avensis je bil s kitom. Ker ima v gepeku prostor za original gumo, tam vržem zimi letno. Po leti pa zimsko gumo.

dugi

Fizikalc
2. sep 2011
227
46
28
ljubljana
Glih sred noči bom jaz našel lepo oblečen, kje je zdaj šrauf v gumi? Rajši pokličem potem asistenco in grem s taksijem domov. Ampak tokrat je bil dejansko ta set dobra in hitra alternativa. Vulkanizer pa spet ni bil tak strošek, popravilo je stalo 30 evrov. Nekako živim v upanju, da je to bolje in tudi bolj varno narejeno kot če bi se tega lotil sam doma:zardelalter: Seveda je rezervno kolo dosti bolj vsestranska in dolgoročna rešitev, praktično za vse možne primere poškodbe, ampak recimo, da sem tokrat imel srečo.

Mimogrede a kdo ve, kje se lahko kupi ločeno samo to polnilo (brez kompresorčka)? A imajo na Toyota servisih?
Meni je vulkanizer na Dolenjskem vzel samo 5 eur za fliko, ko sem nabasal na vijak.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
Ja saj inekcija je 5-7eur nekje (vsaj včasih). Za to sranje spucat je pa treba gumo dol jemat in potem spet centrirat.

• Všeč mi je
Reactions: sad

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113

A ti je vulkanizer samo luknjo zaflikal ali je vzel gumo dol in pacarijo pobrisal z geme in feltne?

Ker če slednjega ni naredil, boš imel ob naslednji menjavi gume precej problemov.

Drugače pa ja, v tvoji situaciji, bi jo najbolje odnesel z injekcijo - kar je naredil vulkanizer.

(je pa dejstvo da se ti kaj takega zgodi v najslabšem možnem scenariju :evil: ..tema, po možnosti dež/sneg, nimaš kam zapeljat avta,....)

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Za ta denar ne dobiš, vsaj Astre ne. Zraven tega pa 1,2 3cyl... ah... ošpice dobim...