What are the requirements to run Android Auto on my car display?
- An Android phone running Android 6.0 and up with a data plan.
- A car or stereo that's compatible with Android Auto.
- A high-quality USB cable.
- (For wireless connection) A compatible phone (see list) and an aftermarket car stereo from JVC, Kenwood, or Pioneer.
Videl sem, da je v googlovi trgovini za tuje trzisce na voljo app android auto. Ali kaj pridobim, ce ga namestim?
Prek diskete?Clio podobno, samo ne prek wifi.
Tudi sam sem danes poizkusil povezavo wi-fi ampak sem naletel na podobno tezavo. Imam moznost le on ali off. Kako pa se dejansko povezati na nek wi-fi pa mi res ni jasno...Za Wi-Fi sprašujem, ker imam jaz v nastavitvah le “Wi-Fi power” funkcijo in nobenih drugih nastavitev. A to mi morajo urediti na servisu? Saj račun na Toyotini spletni strani in njihovo aplikacijo imam.
To sem naredil. Pa ne poveže. Naredil sem hot spot z geslom, brez, vgasnil bluetooth, ugasnil wifi ... Ne dela. Bom pogledal kaj pravijo v navodilih.Mobile hotspot naredis na telefonu pa se ti sam poveze...
Da ne boste rekli, da samo hvalimo svoje avte. V zimskem času se je hibridu povečala poraba za 1,5l/100km. Pa sedaj v tem vremenu ima kar nekaj težav z rošenjem šip v avtomatskem režimu. Je potrebno kar večkrat vklopit funkcijo odroševanja.
Nič bolj kot prej, ampak je problem kratka relacija in se avto komaj na cilju dobro segreje. Ker so občine zaprte se to kar pozna. Če bi imel več daljših relacij, bi verjetno enako bil na višji porabi za samo cca. 0,5l. Prej sem imel med 4 in 4.5, sedaj pa med 5.5 in 6l.Dobro ga teraš.