Mogoče zato ker sta crknila že pred prihodom interneta??Car Brands That Start With The Letter T
TALBOT, TALBOT-LAGO, TECHART, TESLA, TOYOTA, TRIDENT, TRIUMPH, TVR, TANNER FOUST, TASCA, TATRA, TATUM, TECHNICAL STUDIO, TEIN, TEVERBAUGH & KIRKLAND, THOMAS FLYER, THURY-NUSSBERGER, TIGER, TMG, TMR, TOJEIRO, TOMMY, TOM, TORAY, TOWNSEND, TRABANT, TRANSSTAR, TRD, TROUTMAN-BARNES, TUCKER, TURBO TECHNICS, TURCAT-MÉRY, TURNER MOTORSPORT, TUSHEK, TRION, TAURO SPORT, TRAMONTANA
Po wikiju:
T[edit]
Prasci so TAM in TAS pozabli.
A to še vedno ne deluje?
Mimogrede, ko smo se pogovarjali o klimi v Corolli, sedaj v tem soparnem času, sem po vsem tem času prvič zaznal tak "klasičen" zatohel vonj iz klime, ko sem zagnal vozilo. Kaj mi je storiti?
Nope, update so prestavili na september.
Sicer mi je pa vseeno, sem že tri tedne brez avta, na tcl mi očitno sestavljajo falcon heavy iz mojega avta. Če misli kdo kakšno divjad povozit naj raje dvakrat premisli, ker dobava delov očitno konkretno šepa.
Nobena kljuka ni originalna. Ker toyota ne dela kljuke. Kar se na servisih vgrajuje kot original je Brink (Thule)Zanima pa me ali je že kdo zmontiral vlečno kljuko? Zanima me predvsem če ima smisel kupiti kljuko, ki ni originalna. Cena za TS je okrog 670€ na uradnem servisu. Največ bi jo potreboval za prevoz koles.
Ti delaš na tcl, da veš katere dele potrebujem?Je povsod podobno, nekatere tovarne po svetu so efektivno še vedno ustavljene in seveda prioritete so dobave za proizvodnjo, ker tukaj se denar vrti, ne pa na tem, da je nekdo nasadil jelenčka in rabi material, ki se ga proda 10 kom letno za celotno EU.